Deo til arm og fødder

99,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer: 791

Deo til arm og fødder

Naturlig Alum mineral deo kan bruges både i armhulerne og på fødderne.  Nu fåes den i flydende form.
Mange døjger med lugtgener og derfor er dette produkt det bedste til at mindske lugtgener.

Flere og flere mennesker foretrækker at bruge krystaldeodoranter og alun i stedet for almindelige deodoranter, der ofte er fyldt med uønsket kemi.

Alun krystaller desinficerer og forhindrer stærkt lugtende bakterier i at trives på huden. Alun krystaller er basisk, svampehæmmende og let sammentrækkende på huden, uden at blokere porerne.

Alun, eller alum, er en forkortelse for aluminium kaliumsulfat. Det er et naturligt mineral, et metalsalt, også kendt som aluminiumsulfat. Det adskiller sig fra den form for aluminium, der normalt anvendes i deodoranter, da det ikke kan trænge igennem huden og ind i blodbanen, hvilket er en bekymring ved brugen af andre former for aluminium i plejeprodukter. Derudover har det en pH-værdi under 7, hvilket gør det mildt for huden.

Denne Alum mineral deo stick på 75g er let at anvende med en praktisk push-up mekanisme.

Vælg denne naturlige deodorant og nyd fordelene ved effektiv beskyttelse mod svedlugt uden de potentielle skadelige stoffer, der findes i mange konventionelle deodoranter.

Deo krystal Alum stone er en naturlig deodorant, der arbejder effektivt for at forhindre bakterier, som er årsagen til ubehagelig kropslugt.

Denne deodorant har flere fordele, der gør den til et fremragende valg for dem, der søger en sund og pålidelig måde at kontrollere svedlugt på.

Først og fremmest tilstopper den ikke kroppens porer, hvilket giver huden mulighed for at ånde frit og naturligt. Den reducerer svedproduktionen, hvilket efterlader huden tør og behagelig, samtidig med at den skaber et surt miljø, der hæmmer udviklingen af svampe.

En anden fordel er, at denne deo krystal ikke forårsager pletter på dit tøj, hvilket ofte er et problem med mange andre deodoranter.

Den indeholder ingen parabener, alkohol eller konserveringsmidler og er derfor skånsom mod din hud og miljøet. Den er også økonomisk, da den har langvarig anvendelse.

Denne deodorant er velegnet til hele kroppen og er især effektiv under armene og under fødderne. Når den påføres huden, dannes et beskyttende lag, der normalt ikke absorberes, hvilket giver dig den nødvendige beskyttelse hele dagen.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.