Rieker

Kigger du efter Rieker, som er sko og sandaler i høj kvalitet, og som både har komfort og har et flot look?

Rieker sko er lette, rummelige, fleksible og stødabsorberende.

Den specielle konstruktion i Riekers fodtøj, de elastiske og lette dele i skoen, gør hver enkelt sko til en antistress sko. Rieker sko er velegnet som hverdagssko eller til arbejdet. Men også i fritiden, når du skal i byen og i sportsverdenen, ja kort sagt er disse sko til enhver smag og lejlighed.

Rieker sko er primært skabt som behagelige og lette sko med polyuretan-såler. Og læder i den højeste kvalitet, enten alene eller i kombination med andre materialer såsom stof eller strik. Modellerne fås i mange forskellige designs, samt sko og sandaler laves i et hav af forskellige farver.

Udtagelige såler

Rieker har sko og sandaler med udtagelige såler. Hvis du bruger en indlægssål, f.eks. ved hælespore, nedsunken forfod, hammertæer, platfodet eller lignende, er der fint plads til den, når den originale sål kan tages ud.

Rieker Antistress-system

Sko har alle antistress-system, det betyder at sålerne har en speciel let og elastisk konstruktion. Det gør at deres fodtøj er stødabsorberende. Denne effekt afhjælper din ryg, dine hofter og dine knæ. Rieker sko er produceret i fantastiske bløde og lækre materialer som former sig efter dine føder. Og sammen med den gode pasform giver det sko den bedste komfort og afspænding. Du kan gå hele dagen uden at du oplever ømme fødder.

Både nyhederne og de lidt ældre modeller giver optimal stødabsorbering til dine knæ, hofter og til din ryg, med det indbyggede og unikke anti-stress system.

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
37
38
39
40
41
42
43
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 12 resultater