Jobst kompressionsstrømper

Jobst fremstiller kompressionsstrømper og støttestrømper. Kompressionsstrømper er typisk til dig som har syge og dårlige ben eller ben som kræver en speciel behandling eks. hvis du har haft en blodprop.

Hvorimod støttestrømper er mere til raske ben, hvor du med sådan et par kan forbygge blodpropper, væske i benene eller afhjælpe hævde ben. Eller hvis du skal ud af flyve, løbe, er gravid eller lign. Men en kompressionsstrømpe fra Jobst kan også sagtens bruges i disse tilfælde.

Kompressionsstrømper kræver dog en lægeordinering og fås på en bevilling.

Sygeplejebutikken sælger disse kompressionsstrømper fra Jobst enkeltvis, da du ofte kun har brug for en enkelt strømpe.

Kompressionsstrømper… hvad er det egentlig?

Kompressionsstrømper er strømper, som sidder stramt til dit ben og giver en støttende effekt. Strømpen virker på den måde, at den hjælper venerne med at transportere blodet tilbage til hjertet fra benet af.

Kompressionsstrømper i forskellige klasser

Kompressionsstrømpen findes i forskellige klasser, hvor klasse 1 er mest i lighed med en støttestrømpe og strammer mindst. Denne strømpe er det laveste trin indenfor en behandlingsstrømpe.

Her hos Sygeplejebutikken findes vores kompressionsstrømper i klasse 2 og 3. Disse strømper bruges mest til dig, som har skader eller defekter i de helt dybe vener, eller hvis du lider af årebetændelse. Kompressionsstrømper klasse 2 og 3 kan effektivt forhindre hævelser og udvikle venøse bensår.

Den sidste klasse indenfor kompressionsstrømper er klasse 4, Denne strømpe bruges næsten kun til behandling af sygdomme i lymfesystemet også kaldet lymfødemer.

Jobst kompressionsstrømper = Kvalitet

Jobst kompressionsstrømper er lig med kvalitet, Jobst fremstiller kompressionsstrømper, som gennemgår en meget streng kvalitetskontrol. Strømper fra Jobst lever op til de amerikanske og europæiske standarder indenfor medicinske kompressionsstrømper.

Jobst kompressionsstrømper kendetegnes ved deres meget høje kvalitet, da garnet Jobst kompressionsstrømper er lavet i, er utroligt fint og omhyggeligt forarbejdet. Dette gør at en strømpe fra Jobst giver en meget øget komfort, og dette mærkes også i forhold til kompressionsstrømpens holdbarhed (så husk at passe ordentligt på dem)

Jobst kompressionsstrømper ligner elegante nylonstrømper

Den omhyggelige forarbejdning og den høje kvalitet i garnvalg kan også ses. Jobst strømper ligner fuldstændig og ser ud som f.eks. elegante nylonstrømper, som fint kan passe til en kjole. Jobst kompressionsstrømper fås også i en sort variant, som også fint passer til kjole eller bukser. For selv om du har brug for at gå med kompressionsstrømper, så er det jo dejligt at du både kan føle dig godt tilpas og se pæn ud.

Strømpen fra Jobst er så behagelig at have på, at det er en fornøjelse at have den på hver dag.

Størrelsen på Jobst kompressionsstrømper

Har du været indlagt med f.eks. en blodprop er det ofte en Jobst kompressionsstrømpe du vil få på i behandlingen, da det er disse danske hospitaler bruger.

Med den høje kvalitet som Jobst kompressionsstrømper laves i, er disse ekstra fleksible i længden, og vil dermed passe de fleste uanset om du har lange eller korte ben.

Der kan dog være forskel på størrelsen på nogle modeller, fra dem du har brugt på sygehuset og til dem vi fører her hos Sygeplejebutikken. Så har du brug for hjælp, til at finde den rigtige størrelse på dine Jobst kompressionsstrømper, sidder vores kundeservice klar på alle hverdage til at hjælpe dig, fra kl. 9 til kl. 16 enten på mail: info@sygeplejebutikken.dk eller på telefon: 60698383

Kompressionsstrømpens funktion på venekredsløbet.

Kompressionstrømper bruges hvis du har haft en blodprop, eller til at forebygge blodpropper og behandling af hævede ben. Med alderen eller i andre situationer, kan kompressionsstrømper være en stor hjælp til at drive væske fra benene.

Trykket fra kompressionsstrømpen understøtter venesystemet ved at ligge trykket det rigtige sted på benet, og dermed presser strømpen blodet mod hjertet, og derved afhjælpes generne af den øget væske i benene.

Kompressionsstrømpen giver et tryk på benets vener og muskler, så du undgår at venekarrene får mulighed for at udvide sig, så du risikere at blodgennemstrømningen sænker sig, eller stopper helt.

Kært barn har mange navne

Kompressionsstrømpe, støttestrømpe, rejsestrømper, flystrømper, ja kompressionsstrømper kan have mange navne. Men en kompressionsstrømpe er kraftigere og svære at få på end støttestrømper, og disse skal altid bevilliges gennem din læge.

Kompressionsstrømpens fordomme

Der er mange fordomme omkring kompressionsstrømper, mange tror det kun er for ældre mennesker, som døjer med hævede ben. Mange tænker at kompressionsstrømper er sådan nogle brune hudfarvede grimme strømper. Strømperne findes også i andre farver, f.eks. sorte og de fåes både med og uden tå, og til både mænd og kvinder.

Jobst oprindelse….

Conrad Jobst som er født i Tyskland, og som både var opfinder og maskiningeniør, grundlagde i 1950 i Toledo, Ohio firmaet JOBST. Efter Conrad Jobst død i 1957, kørte hans kone Carolyn JOBST videre, og virksomheden er i dag et af de førende mærker inden for støtte og kompressionstrømper.

 

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
37,5
41,5
43,5
44,5
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 18 resultater