Skechers

Hvis du leder efter de fedeste sko, som har komfort og stødabsorbering, så behøver du ikke lede videre.

Skechers er en helt utrolig sneakers, som har stor fokus på komfort og stødabsorbering. Skechers forstår at forene skønt design og komfort. Sålerne har desuden et stødabsorbende lag. Og så fås de i mange smarte farver – og helt op til størrelse 46.

Vi har et stort udvalg af skønne Skechers sko til mange slags typer. Vores Flex Appeal serie har stort fokus på komforten i de lange arbejdsdage eller vores Shape Up Skechers, som er til dig, der gerne vil træne dine fødder, mens du bevæger dig.

Skechers sko og sandaler er til dig der brug for ekstra stødabsorbering i dit fodtøj.

Vi anbefaler Skechers til dig der går og står meget i dit arbejde og håber du vil se Sygeplejebutikken som din favorit Skechers butik.

Vores modeller er nøje udvalgt til dig der går og står meget.

Sygeplejebutikkens udvalg er den klassiske memory foam fra Skechers, Go Walk , Performance, Flex appeal og Dual lite sålerne.

Vi har lavet en Skechers størrelsesguide til dig der er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge i dine næste Skechers sko.

Som hovedregel skal man altid vælge sine Skechers sko en eller et halvt nummer mindre end normalt.

Skechers kommer fra USA og har lidt ekstra længde på deres sko i forhold til europæisk fodtøj.

Vi har i år flere vandtætte Skechers i vores vinter sortiment og dette gør at du kan bruge dem ude i vådt vejr.

I år har vi også Skechers som kan vaskes i maskinen, hvilket giver kæmpe fordele, hvis skoene lugter grimt eller er blevet beskidte.

Udover vores dame sortiment af Skechers så har vi også herre skechers og det er lige fra den almindelige Skechers sneakers til vores work sko som er skridhæmmende i sålerne.

Skechers er et de mest populære mærker på markedet indenfor sneakers – men også sandaler, så det var helt naturligt, at vi også skulle have et samarbejde med dem. Vi har +100 sko, sneakers og sandaler fra Skechers på lager og derfor et stort udvalg.

Kvaliteten er i top – og komforten er skyhøj. Skechers er fra USA. De laver sneakers med patenteret skum eller yogamåtter i sålerne.

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 8-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36
36,5
37
38
38,5
39
40
40,5
41
42
42,5
43
43,5
44
44,5
45
45,5
46
47
47,5
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser 1–21 af 76 resultater

dots-anim-4

Ikke flere resultater