Nature Footwear

Nature Footwear er på samme måde som vi kender Birkenstock, designet efter fodens anatomi. Når Nature Footwear opbygges efter foden anatomi så betyder det, at der er plads til dine fødders naturlige former.

Dette betyder, at dine fødder har det godt i Nature fodtøj, og at Nature sko, støvler, sandaler eller slippers er virkelig behagelige at have på.

Alle Natures fodtøj er med en høj komfort og en blød fornemmelse.

Nature fodtø er mode til enhver stil og anledning, og vi tror du helt sikkert kan finde et par som passer til din garderobe.

Nature Footwear – fodformede sko

Ofte er almindelige sko designet så de syner symmetriske. Dette bevirker, at din fod skal ud af sin naturlige form, for at kunne være i skoen. Dette lyder hverken sundt, rart og slet ikke behageligt….

Nature fodtøj en fodformet sko, og ja, ordet siger næsten sig selv, Nature er designet efter fodens form, dette betyder at din fod i Nature fodtøj får sin helt naturlige position.

Helt tilbage i 70’erne, var det rigtig moderne at man gik i fodformet fodtøj. Det ødelagde 80’erne fuldstændigt, da modebilledet dikterede et helt andet udtryk.

Men de seneste år, er folk igen begyndt at prioritere, at deres fodtøj skal være behageligt at have på, også i mange timer, uden man får ømme fødder. Denne prioritet har betydet, at mærker som Birkenstock, Cruz og Nature Footwear er blevet meget populære igen.

Nature Footwear i forskellige modeller

Vil du passe på dine fødder og gerne vil gå i fodformede som Nature fodtøj er, så har det ikke altid været lige let, da der ikke har været det største udvalg på markedet.

Det har Nature lavet om på. Med Nature fodtøj behøver du ikke mere gå på kompromis med komforten for at få nogle lækre og også smarte sko.

Nature laves i flere forskellige modeller og uanset hvilken Nature sko du vælger, så vil du svøbe dine fødder i super lækre materialer. Nature fodtøj er lavet i bløde materialer, som giver en komfort udover det sædvanlige.

Naturs klassiske look gør dem ideelle til hverdag. Men med comebacket af den mere sporty stils, kan du også sagtens bruge et par Nature sammen med en fin kjole om aftenen. Det er kun din fantasi, som sætter grænser, når det gælder fodtøj fra Nature.

Nature startede ud med at lave Anna-modellen, som nok er den mest populære sko, og også den model som minder mest om en sneakers til lidt pænere brug.

Men der findes andre modeller fra Nature fodtøj. Alle slags findes i forskellige farver, og laves i både glat skind og i ruskind. Snørebåndene på Nature fodtøj er fremstillet af økologiske bomuld. Flere og flere nye Nature modeller kommer hele tiden til.

Nature Footwear farvevalg

Nature fodtøj findes i mange lækre modeller og i mange fine naturlige farver. Vi her hos Sygeplejebutikken kan godt forstå, hvis du har svært ved at vælge dine nye Nature sko, sstøvelr og sandaler.

Nature findes udover de naturlige farver også i mere levende farver og mønstre, som leopard og zebra mønstre.

Sålerne på Nature Footwear

Sålerne på Nature fodtøj er lavet i letvægts-plastmaterialer. På de fleste Nature modeller er sålen hvid med grå nister. Nogle enkelte Nature modeller har en sål, som er indfarvet i samme farve som selve skoen eller støvlen har.

Størrelserne på Nature Footwear fodtøj

Nature er lidt store i størrelsen. Men du vil sikker, som de fleste der køber et par Nature sko eller sandaler, opleve at skulle bruge den samme størrelse som du plejer at bruge.

Svinger du mellem to størrelser, vil du højst sandsynlig skulle gå en størrelse ned.

Når du skal finde den rigtige størrelse

Stil dig på en helt flad overflade, med foden helt op til en væg.

Læg en lineal eller et målebånd vinkelret ud fra væggen.

Med foden vinkelret på væggen: Måler du længden af begge dine fødder til den længste tå.

Det længste mål afgør længden på din fod og dermed størrelsen på dine Nature fodtøj sko.

Det officielle måleskema fra Nature angiver størrelserne på denne måde.

·         Str. 36 = 22,7 cm

·         Str. 37 = 23,5 cm

·         Str. 38 = 24,0 cm

·         Str. 39 = 24,7 cm

·         Str. 40 = 25,5 cm

·         Str. 41 = 26,0 cm

·         Str. 42 = 27,3 cm

Nature Footwear bæredygtig kvalitet

Hvis der er noget Nature, går op i så er det kvalitet og bæredygtighed. Derfor bliver Nature fodtøj produceret og fremstille etisk korrekt.

Brandet Nature Footwear sørger for, at alle deres partnere der producerer alle de forskellige dele, som bruges til at fremstille Nature fodtøjet med, indtænker både miljøet, men også hvordan deres medarbejdere behandles.

Nature sætter mennesker og miljøet højere end deres profit, og vægter kvalitet over kvantitet.

Nature bliver produceret med fokus på at sko,  støvler og sandaler skal kunne holde i lang tid.

Nature Footwear hvad er det?

Nature er en miljøbevidst virksomhed, som har til huse i Århus. Nature fokuserer på at designe og fremstille fodtøj, som passer perfekt til din fods naturlige form og som holder længe.

Nature bliver håndlavet i Portugal af fagmænd med stor erfaring. Et par Nature sko, kommer i løbet af produktionen gennem mindst hundrede sæt hænder før de til sidst ligger i dine hænder og sidder på dine fødder.

Nature forsøger med deres koncept at gøre verden til et bedre sted, ved at være så bæredygtig som muligt, og målet er at lave 100% bæredygtige sko, og genbruge ressourcer som ellers ville blive kasseret.

Her på Sygeplejebutikken kan du se vores store udvalg af Nature  lige her, og har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice som har åbent alle hverdage fra kl. 9 til 16 for råd og vejledning. Du kan enten maile: info@sygeplejebutikken.dk eller ringe på 60698383

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
36
37
38
39
40
41
42
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser 1–21 af 27 resultater

dots-anim-4

Ikke flere resultater