Endurance

Endurance favner alt i sko, tøj og strømper – og det er alt sammen i høj kvalitet og smarte designs. Dette brand er til dig, der er meget på farten i løbet af dagen – og som vil have komfort og kvalitet. Endurance er udvilket med mange tekniske detaljer – og har mange ekstra forstærkninger på de mest udsatte steder på især fodtøjet.

Alt det som Endurance kan

Fodtøjet fra dette mærke er åndbart og har ekstra forstærkning ved tæerne. Både sko og sandalerne fra Endurance er med god pasform og stor komfort. Fodtøjet findes både som almindelige sko og i slip-in modeller.

Både i sandaler og i Endurance skoene er der stor fokus på komfort. Derfor vil du kunne mærke at deres fodtøj har god svangstøtte og masser af stødabsorbering.

Både sko og deres lukkede sandaler har god udluftning og svedtransporterende materiale. Derfor er brugen af fodtøj fra dette mærke ekstra godt til dig der har meget fodsved.

Tøjet fra Endurance er slidstærkt og af en god kvalitet. Det er åndbart og svedtransporterende. Sygeplejebutikken fører bukser fra Endurance helt op i størrelse 54.

Specielt sports BH’erne og deres ekstra støttende BH’er er meget populære. BH’erne findes med forskellige stropper og lukninger. Enkelte af BH’erne føres helt op i store størrelser.

Strømperne fra dette mærke er åndbare og lavet i fiber. De er antibakterielle og så tørrer de hurtigt. De sørger for, at dine fødder har en konstant behagelig temperatur. Strømperne produceres både i bomuld og i bambus, og findes både i farverne sort og hvid.

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser 1–21 af 54 resultater

dots-anim-4

Ikke flere resultater