Hvordan Rikke startede Sygeplejebutikken

Sådan startede Sygeplejebutikken.

Mit navn er Rikke R. Kristensen. Jeg startede Sygeplejebutikken i december 2009 med det formål at give sundhedspersonalet i Danmark en mulighed for at købe sygeplejeudstyr til at lette deres hverdag.

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2003 og har siden 1997 arbejdet indenfor sundhedssektoren. Først som ufaglært – siden som social og sundhedshjælper. Herefter jeg tog uddannelsen til sygeplejerske. I 2014 opsagde jeg mit fuldtidsjob i Viborg for at dedikere mig 100 % til Sygeplejebutikken.

Jeg har siden starten udvidet butikken med mange produkter. I starten af 2015 udvidede Sygeplejebutikken til også at have et stort udvalg af sygeplejeartikler, som både var for professionelle og private brugere.

Jeg har længe ønsket at udvide til de nordiske lande, så i løbet af 2015 åbnede jeg op for en søsterbutik i Sverige. Vores søster side, SSKbutiken hjælper det svenske sundhedspersonalet med at få en lettere hverdag.
Sygeplejebutikken er også på de Sociale Medier. Jeg har en gruppe på Facebook, hvor der hele tiden kommer nyheder og konkurencer. Du kan følge Sygeplejebutikken på Facebook her. Ellers du kan følge Sygeplejebutikken på Instagram her.

Derudover sender jeg løbende nyhedsbreve. Her deler jeg min erfaring på sygeplejerelaterede emner – og giver selvfølgelig også gode tilbud. Meld dig ind i Nyhedsmailen her.

Jeg håber, du finder hvad du søger og ellers er jeg altid åben for nye tiltag og gode tilbud

Teamet bag Sygeplejebutikken

Jeg er stolt af teamet bag Sygeplejebutikken.

Vi står sammen omkring den bedste kundeservice og det bedste udvalg af varer.