CMP

CMP – sko og sandaler er til dig, som i din arbejdsdag går og står meget, eller hvis du har et aktivt fritidsliv, så er CMP-sko og sandaler også et super godt valg, som dine fødder vil elske.

CMP er italiensk fodtøj i høj kvalitet. Sko, støvler og sandaler har fået OEKO-Tex stemplet. Det betyder, at de er fri for giftige kemikalier og lavet med omtanke for miljøet. Mærket har stor fokus på komforten og bevægeligheden.

CMP fodtøjet er beregnet til dig, der er meget på farten i løbet af dagen, og dig som har en aktiv hverdag. Og så er deres – sko og sandaler særlig velegnet til dig, der går og står meget. CMP er kendt for at have teknologisk innovativt fodtøj, som er designet med funktionalitet i mente. Det har svedtransporterende effekt og giver dig en behagelig og konstant temperatur til krop og fødder.

CMP sandalerne har flere regulær bare remme med velcro, så skulle dine fødder hæve op, kan sandalen justeres, så den stadig er rar at have på.

Nogle af CMP sandal modellerne har en lukket snude, så når man vandre i naturen undgår du at få grene og kviste ind i sandalen. Andre af modellerne  har udtagelige såler som efterfølgende kan vasket, eller du kan lægge din egen sål i. Andre modeller har igen enten rigtige snørebånd, eller elastiske snørebånd, så der er noget for enhver smag.

Afhængig af modellen fås sko, støvler og sandaler fra størrelse 36 til størrelse 46.

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser 1–21 af 39 resultater

dots-anim-4

Ikke flere resultater