Suecos

Suecos er et professionelt mærke indenfor fodtøj til det professionelle erhverv, som f.eks. sygeplejersker, servitricer, kokke, læger, rengøringsdamer, apoteker, bartender eller kontorarbejder. Ja alle kan have glæde af et par sko eller træsko fra mærket Suecos.

Suecos laver både træsko og sko, og er et rigtig godt fodtøj til dig som står og går i rigtig mange timer hver dag, og på forskelligt underlag.

Suecos har skridhæmmende såler som gør at der er mindre risiko for at du glider og falder i løbet af en travl arbejdsdag.

Suecos er funktionalitet og komfort

Firmaet bag Suecos sætter en ære i at designe fodtøj, som understreger anatomien i dine fødder, ved at tage hensyn til dette, giver det både din ryg og dine led en forbløffende smertelindring.

Suecos foretager masser af forskning og test hele tiden på de sko og træsko som de producerer, også efter produktionsfasen hvor alle Suecos modeller går igennem en gennemgangsfase for at man er sikker på det er førsteklasses kvalitet, som bliver sendt ud til slutbrugerne.

Suecos har dermed også opnået den højeste certificering indenfor skobranchen som man kan nå, samt at de faktisk overstiger denne.

Her hos Sygeplejebutikken har vi også de lækre sko fra Suecos.

Suecos Alma er ligeledes til dig, som går og står i mange timer. Alma har inkorporeret en teknologi som kaldes Health Tech ™, denne teknologi forbedre dit daglige liv, med dens integrerede ergonomiske design, som gør at du ikke føler samme træthed i dine ben og fødder, som du kan føle i andre sko.

Suecos skoene har åndbart mesh i stykket hen over foden, de er forret med CoolTech som er lækkert blødt stof, som er hurtigtørrende hvis det bliver fugtigt.

Suecos Alma har en aftagelig indersål, ultra lette og skridhæmmende ydersåler i det unikke X-Cell materiale der er lavet i EVA, dette giver en rigtig god stødabsorbering og dæmper stød fra hvert tin du tager, dette afhjælper smerter i fødder – knæ og ryg.

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 9 resultater