Fit-flop

Fit-Flop

FitFlop sko og sandaler er arbejdsfodtøj med fokus på komfort – især til dig, der har lange arbejdsdage. FitFlop er ergonomisk udviklede, og er ultra-komfortable. Fit Flop skoene har fleksibel læder overdel med elastiske sideindsatser, som giver dig en god pasform.

Fodtøjet fra FitFlop passer til dig, som har en normal til bred fod. Skoene fra Fit Flop er skridhæmmende og har en slidstærk, letvægtssål som kan holde i mange år.

Fit Flop fodtøj med dens super gode stødabsorbering, er også rigtig god for dig, som lider af evt. rygsmerter, lændesmerter, knæsmerter, eller hælespore, den gode stødabsorbering kan gå ind og lindre, så du ikke føler så voldsomme smerter disse steder.

FitFlop med på job

Fit Flop fodtøj er til dig, som går meget i løbet af din arbejdsdag. Skoene og sandalerne har en smart og komfortabel sål, som giver god stødabsorbering. Fit Flop fodtøj er nemme at holde rene, og de er vandafvisende. De har letvægtssåler – og er skridhæmmende, så de er velegnet til dig, som arbejder på forskelligt underlag i løbet af din arbejdsdag.

Fit Flop rigtig god stødabsorbering

FitFlop sko og snadaler har en smart NON-STOP ERGONOMIX ™ -inspireret teknologi som giver god stødabsorbering. Skoene har 25% bedre stødabsorbering end ved normale sko og sandaler, og derfor ligger de også øverst på listen, når det gælder de bedste og mest komfortable fodtøj på markedet.

Fordi Fit Flop’s stødabsorbering er større, øges komforten, men også fordi fodens tryk på sålen fordeles ved at udvide området, for fodens kontakt med sålen.

Fit Flop sålen opbygning

Sålen på fodtøjet er bygget ud fra tre zoner, hvor sålen i forfoden er mere stiv, dette giver en trampolin-effekt, og samtidig beskyttes dine forfodsknogler mod hårde slag.

Fit Flop sålen er Microwobleboard med tre lag af stødabsorbering og egner sig rigtigt godt til fødder med forfodsfald. Samtidig med at den aktiverer musklerne i dine ben og fødder, helt op til 30% mere ved at gå i et par af deres sko/sandaler.

Denne gode stødabsorbering i Fit Flop fodtøjet kan afhjælpe mod ryg, knæ, hofte og hæl smerter.

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
37
39
42
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 3 resultater