Skechers Herresko

Skechers herresko findes i flere forskellige modeller og farver. Sko til mænd er, hos nogle en uundværlig del af deres stil.

Skechers herresko findes som sagt, i flere forskellige modeller og farver, og nogle af skoene er også tidløse og vil sagtens kunne gå til enhver lejlighed.

Men Skechers herresko, er også til dig som er til fest og farver, og som ikke vil gå ned på lækre sko.

Skechers herresko, er til dig som går og står, i mange timer i løbet af din dag. Det være sig når du er på arbejde, i dine aktive timer, f.eks. på golfbane, løbeturen, i din fritid på rejser, ture i byen, eller turen til stranden.

Skechers herresko, findes i forskellige slidstærke materialer. Skoene har en god kvalitet og holdbarhed, som sikre at dine sko, holder mange år ud i fremtiden.

Vi har et stort udvalg af skønne Skechers herresko, som fås i materialer som læder eller med åndbar overdel i Mesh.

Nogle af vores Skechers herresko er CE-godkendt, andre er godkendt med EN ISO 20347, OB uden tåværn, FO olieresistent slidsål, nogle har skridhæmmende såler.

Skoene fås enten som en ”slip in” sko, eller med snørebånd.

Find let Skechers herresko

Du har helt sikkert masser, du skal holde styr på i din hverdag, dine sko skal ikke være en af dem.

Her på Sygeplejebutikken.dk har vi gjort det overskueligt for dig, at finde Skechers herresko. Under mærket Skechers, har vi delt vores store udvalg op af Skechers sko, i forskellige kategorier.

Under kategorien Skechers herresko, finder du flere forskellige modeller og farver indenfor denne type sko. Du vil også finde Skechers herresko, som er lavet i forskellige materialer, alt afhængig af hvad du skal bruge dine sko til.

Men en ting er sikker, alle Skechers herresko er fremstillet i kvalitetsmaterialer, så dine sko kan sikre dig en hverdag, så dine fødder ikke kommer til at lide overlast.

Derfor er det også vigtigt at dine sko sidder helt perfekt og godt på dine fødder, dette giver den helt rigtige og allerbedste komfort.

Skechers herresko til forskellige lejligheder

Sygeplejebutikken.dk har Skechers herresko til enhver lejlighed. Vores sko kan bruges til alt hvad du foretager dig.

Skechers sko findes i modeller som er rigtig gode til dig, der har lange arbejdsdage, hvor du går eller står i mange timer.

Men vi har også Skechers herresko, til når du skal i byen med vennerne. Vores sko har en god bredde, og findes med ekstra svangstøtte og god stødabsorbering.

Har du spørgsmål til hvilken Skechers sko du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, vi sidder klar til at hjælpe dig på alle hverdage fra kl. 8 til kl. 16. Sygeplejebutikkens kundeservice kan kontaktes på telefon: 60698383 eller på mail: info@sygeplejebutikken.dk

Hvorfor vælge Skechers herresko?

  • Hvis du ønsker optimal komfort hele dage, og især hvis din hverdag er en aktiv en af slagsen.
  • Hvis du gerne vil have mange forskellige modeller og farver at vælge imellem.
  • Hvis du gerne vil have en god og komfortabel støtte til dine fødder, samt undgå vabler og ømme fødder.
  • Hvis du ønsker dig sko, som er lavet i rigtig god kvalitet, er slidstærke, og ikke mindst rigtig gode, når det gælder at være komfortable.

Størrelsen på Skechers herresko i Sygeplejebutikken

Vi har lavet en størrelsesguide til dig, der er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, i dine næste Skechers herresko.

Som hovedregel skal du altid vælge dine Skechers sko, et eller et halvt nummer mindre end normalt. Skoene kommer fra USA og har lidt ekstra længde på deres sko i forhold til europæisk fodtøj.

Rengøring af Skechers sko

Nogle Skechers sko kan vaskes i maskinen, hvilket giver en kæmpe fordel, hvis skoene lugter grimt eller er blevet beskidte. Put dem dog aldrig i tørretumbler/varmeskab, lad dem stå og lufttørre, og de skal være helt tørre inden du igen tager dem i brug.

Har du brug for at vide hvordan du rengøre dine Skechers så har vi lavet et blogindlæg omkring emnet her.

Skechers herresko – er det gode sko?

Skechers herresko er rigtig gode, og er en velegnet herresko til dig, som har hælsporer. Skoene har en utrolig god stødabsorbering. Skechers herresko er en let sko, hvor der er gjort meget ud af indersålen.

Skechers herresko har oftest en Memory Foam sål, Skechers herresko med Memory sål, tilpasser sig dit fodaftryk.

Historien bag Skechers fodtøj

Sketchers historie begynder i 1992 i et strandhus på Manhattan Beach i California i USA. Sketchers blev hurtigt et ikon af Grunge-æraen, da den oprindeligt blev produceret som en arbejdsstøvle. Siden begyndelsen i 1992 er kollektionen vokset med flere tusinde modeller, de udvikler, designer og markedsfører i dag mere end 3000 skomodeller og har i dag et bredt sortiment af sko, sandaler og støvler til børn, kvinder og mænd.

Sketchers er global leder indenfor fodtøjsbranchen især med to særskilte kategorier af fodtøj, Lifestyle og Performance produkterne, hvor de har en omsætning på 4,64 mia. dollars.

Skechers er tilgængelige i mere en 170 lande, hvor de sælges i Specialbutikker, stormagasiner, kædebutikker, og i mere end 3200 Skechers konceptbutikker og webshops. Skechers er også på børsen i New York under symbolet SKX.

 

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36
37
38
39
40
41
41,5
42
42,5
43
44
45
45,5
46
47
47,5
48,5
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser 1–21 af 24 resultater

dots-anim-4

Ikke flere resultater