Skechers go walk Sko

Skechers Go Walk sko til kvinder og mænd.

Vi har stort udvalg af Go Walk sko som er bløde Skechers sko med svangstøtte.

Få det ultimative i komfort og ydeevne med Skechers Go Walk.

Skoene har polstring i sålerne og en opbygning som giver masser af komfort og holdbarhed.

Sålerne har svangstøtte og masser af stødabsorbering så du kan gå langt i disser sko.

Skechers Go Walk sko – Luksus til dine fødder

Ønsker du at undgå trætte og ømme fødder på arbejdet, – gåturen, – løbeturen…, eller bare til almindeligt hverdags brug, så er det Skechers du skal købe. Er du til ergonomisk fodtøj, og fodtøj hvor du ikke skal døje med vabler…. så er Skechers Go Walk et rigtig godt valg.

Skechers Go Walk findes i mange farver og størrelser

Vil du gøre noget super godt for dine fødder? Og gør det ikke noget at dit fodtøj samtidig ser godt ud, har et smart design? Skeeters sko er i en god kvalitet, og ikke mindst super gode at gå i. Sygeplejebutikkens store udvalg i Skechers Go Walk sko, som er vores favorit, har på tilbud ind imellem. Vi vejleder gerne i hvilke Skechers Go Walk sko der passer til netop dine fødder, så kontakt os gerne.

Sketcher skoen giver dine fødder velvære. Den har en bred pasform, og de blødeste lækreste såler. Sålerne er specieldesignede så den støtter din fod optimalt. I løbet af en dag, står man meget, eller går utrolig mange skridt, og derfor er det en god ide, at investere i et par Sketcher sko, som er gode ved dine fødder.

Sketchers Go Walk sko, har en bambus sål for antibakteriel kontrol, det vil sige den mindsker lugtgener fra sure tæer. Sketcher Go Walk skoen er let at tage af og på, da den har et Quick-Fit hul i hælkappen, lige til at stikke fingeren ind i. Overdelen på Skeeters skoen er lavet i mesh, som giver dig åndbarhed og fleksibilitet.

Rengøring af dine Skechers go walk sko

De fleste Skechers Go Walk sko har tekstil overdele og kan sagtens maskinvaskes. Når du vasker skoene, er det bedst at bruge et hovedpudebetræk eller en vaskepose til dem og vask på lav temperatur.
Lad skoene lufttørre! Brug ikke tørretumbler eller varmeskab til tørring.

Fjern det værste snavs med en børste eller klud, bland lidt varmt vand og et par dråber vaskemiddel, og rengør skoene med en blød klud dyppet i vandet. Skoene skal være helt tørre, før du tager dem i brug igen. Når skoene er tørret helt – giv dem en gang imprægnering til at beskytte dine sko, så de er vand- og smudsafvisende.

Skechers damesko og herresko byder på masser af funktionelle og velsiddende sko, som både er moderne og innovative.

 

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47,5
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser 1–21 af 28 resultater

dots-anim-4

Ikke flere resultater