Skechers bobs sko

Skechers Bobs…

er helt utrolige sneakers og sandaler med stor fokus på komfort og stødabsorbering. Skechers Bobs forener skønhed, design og komfort. Sålerne har stødabsorberende lag som er lavet i memoryfoam. Ydersålen  er i fleksibel gummi.

Skechers Bobs fås i mange forskellige modeller, designs, farver og størrelser, nogle helt op til størrelse 46.

HUSK: Da Skechers laves i USA skal du som regel bruge et helt til et halvt nummer mindre i størrelse, end du normalt bruger.

Skechers Bobs med på job

Her hos Sygeplejebutikken anbefaler vi disse sko, også hvis du har et job hvor du går og står meget. Sygeplejebutikken Skechers modellerne er nøje udvalgt til dig som går og står meget i løbet af din arbejdsdag, og som samtidig går op i design og komfort.

Med et par Skechers Bobs med på job, vil dine fødder bliver glade. Skoene har ofte Mesh på overdelen, som gør at dine fødder kan ånde.

Skechers Bobs i fritiden

Med et par Skechers Bobs kan du dyrke din fritidsinteresser, enten om det er til træning eller du bare vil ud og vandre i naturen. En tur i byen med venner og veninder, så er disse sko også et hit. De fås i mange forskellige modeller, mange forskellige farver og ikke mindst så fås de i mange forskellige designs.

Skechers Bobs med forskellige bindinger

Skoene laves med forskellige typer at binde på, nogle med almindelige snørebånd, andre med elastiske snørebånd. Andre er som en slip in model, hvor overdelen er lidt elastisk så her har skoene ingen snørebånd som skal bindes.

Skechers Bobs sko er lavet med flotte syninger, S logo på siden. De har komfortabel memory foam polstret indersål, ydersålen er fleksibel og med et godt greb. Overdelen er alt efter model lavet i læder/ruskind/mesh som aller er utrolig behagelige.

Rengøring af Skechers Bobs

Hvis dine Skechers Bobs bliver beskidte, anbefales det at vaske dem med en mild sæbe, varmt vand og en blød klud.

Nogle Bobs, har både læder/ruskind og Mesh i overdelen, og ikke alle vil kunne holde til at blive puttet i vaskemaskinen. Vi har her på Sygeplejebutikken har lavet et blogindlæg omkring emnet som du finder her.

Efter vask, lad da dine sko lufttørre! Brug ikke tørretumbler eller varmeskab til tørring. Dine Bobs skal være helt tørre, før du tager dem i brug igen.

Når dine sko er helt tørre – giv dem da en gang imprægnering til at beskytte, så de er vand- og smudsafvisende.

Find den rigtige størrelse

Skechers Bobs kommer fra USA, og de har lidt ekstra længde på deres sko i forhold til europæisk fodtøj. Så derfor har vi lavet en størrelsesguide til dig der er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge i dine næste Bobs sko.

Som hovedregel skal man altid vælge sine Skechers sko en eller et halvt nummer mindre end normalt.

Historien bag Skechers fodtøj

Skechers historie begynder i 1992 i et strandhus på Manhattan Beach i California i USA. Skoene blev hurtigt et ikon af Grunge-æraen, da den oprindeligt blev produceret som en arbejdsstøvle. Siden begyndelsen i 1992 er kollektionen vokset med flere tusinde modeller. De udvikler, designer og markedsfører i dag mere end 3000 skomodeller. De har i dag et bredt sortiment af sko, sandaler og støvler til børn, kvinder og mænd.

Sketchers er global leder indenfor fodtøjsbranchen især med to særskilte kategorier af fodtøj, Lifestyle og Performance produkterne, hvor de har en omsætning på 4,64 mia. dollars.

Flere kendisser er Skechers-ambassadører. For Lifestyle-produkterne er der blandt andet Tony Tomo, Sugar Ray Leonard og Howie Long. Og for Performance-produkterne er den tidligere vinder af Boston Marathon – Meb Keflezighi og flere professionelle golfspillere som Matt Kuchar, Colin Montgomerie, Billy Andrade m. fl.

Skechers er tilgængelige i mere en 170 lande, hvor de sælges i Specialbutikker, stormagasiner, kædebutikker. De sælges i mere end 3200  konceptbutikker og webshops. De er også på børsen i New York under symbolet SKX.

 

 

 

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47,5
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 19 resultater