Crocs

Stort udvalg af træsko og sko fra Crocs i mange farver. Vi har Crocs til sundhedspersonalet og de er skridhæmmende i bunden, så man står godt fast.

Sygeplejebutikken fører Crocs Works serien, som er særlig velegnet til arbejdsdagene. Vores udvalg af Crocs træsko er til dig, som arbejder i sundhedssektoren eller på klinik, de er speciallavet til formålet.

Alt deres fodtøj er også velegnet til dig med den brede fod.

Crocs er et af de mange kvalitetsmærker af arbejdsfodtøj vi har i Sygeplejebutikken.

Se alle vores fodtøjsmærker her

Crocs arbejds- og fritidsfodtøj i høj kvalitet finder du hos Sygeplejebutikken.dk

Vi har udvalg at koncentrere os om Crocs træsko i mange forskellige farver, modeller og størrelser, så der er til både mænd og kvinder.

Crocs Works serien som er særlig velegnet til dig med de lange arbejdsdage, hvor du står og går meget. F.eks. i sundhedssektoren, på klinikken eller i køkkenet/kantinen. Crocs træsko til arbejdsbrug, har stor komfort og skridhæmmende bund, så man står godt fast. Og så er deres fodtøj også velegnet til dig med den brede fod.

Crocs Professionel og Crocs Pro

I Crocs Works serien som er de mest populære arbejdstræsko, fås de i hvid eller sort, og med hælrem. De fås både med og uden hælkap, der findes flere modeller, som er gode til vådrum. De er specielt udviklet til, med den skridhæmmende bund.

Bunden inden i Crocs Mercy har små knopper som giver en behagelig fodmassage i løbet af dagen.

Crocs er letvægts fodtøj, som har en rigtig god udluftning til tæerne. De er lette at rengøre med lidt sulfo og en svamp. Works passer til flere forskellige underlag du går og står på i løbet af dagen.

Crocs er et af de mange kvalitetsmærker af arbejdsfodtøj vi har i Sygeplejebutikken.dk

Crocs historie

I 2002 i Boulder i Colorado, blev Crocs grundlagt af to herre ved navn Lyndon ”Duke” Hanson og George Boedecker jr.

Crocs er ikke lavet i plastik, eva eller gummi, som mange kunne tro, men i skum materialet ”Croslite”.

Croslite er en skumharpiks med lukkede celler, som giver den blødhed og lethed som skoene er så berømte for. Croslite kommer fra firmaet Foam Creations, som Crocs købte i juni 2004, sammen med deres fremstillingsprocesser for at sikre deres rettigheder.

Skoene blev oprindeligt lavet til brug af sejlere, da sålen både er skridsikker og ikke efterlader mærker. Den første model ”Beach” blev introduceret ved et både-show i Florida, hvor de 200 par, som var produceret, alle blev solgt. Crocs er siden blevet solgt i over 300 millioner par sko. Skoene kom først på det danske marked i januar 2006

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36,5
37,5
38,5
39,5
41,5
42,5
43,5
45,5
48,5
49,5
Filtrér på farve
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 4 resultater