Nybo Lysegrøn Unisex HEART Busseronne, Åndbar, Rummelig Pasform

200,00 kr.230,00 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5470961-0053

Nybo Lysegrøn Unisex HEART Busseronne, Åndbar, Rummelig Pasform

Nybo Workwear A/S præsenterer den alsidige og komfortable Nybo Lysegrøn Unisex HEART Busseronne, der kombinerer funktionalitet med stil. Denne busseronne har et lige snit, som giver en afslappet pasform og er designet til at dække både bag og hofte i enhver arbejdssituation. Med sine sporty og moderne ærmer, der dækker overarmene, og den elegante V-formede halsåbning med bredt bånd, fremstår busseronnen både praktisk og æstetisk.

Den rummelige model er udstyret med en stor brystlomme og to rummelige hoftelommer, hvoraf den højre indeholder en indvendig mobillomme for ekstra beskyttelse af dine enheder. De praktiske slidser i siden sikrer bevægelsesfrihed og øget komfort under brug. Stoffet er fremstillet af en 50/50 blanding af polyester og Tencel™, hvilket sikrer en høj åndbarhed og temperaturregulering, ideel til alskens arbejdsområder.

HEART kollektionen er kendt for sit klassiske og funktionelle arbejdstøj, designet med et flatterende snit og rigelige lommer. Stoffet er lavet i temperaturregulerende TENCEL®, der permanent modstår bakterier og mindsker svedlugt, hvilket sikrer en høj åndbarhed året rundt. Denne kollektion er det perfekte valg for både sundheds- og plejesektoren samt servicebranchen.

Udover den flotte lysegrønne farve fås produktet også i Hvid, Blå, Navy, Lyseblå og Bordeaux, så du nemt kan vælge den farve, der passer bedst til dit arbejdsmiljø.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. *Bemærk, der er en merpris på 15% for størrelser 2XL og op.*

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.