Omron M3 Blodtryksmåler

699,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer: 32928

Omron M3 Blodtryksmåler

Omron M3 blodtryksapparat er et kompakt, fuldautomatisk blodtryksapparat, med en komfort manchet, som passer på overarmen.

Dette blodtryksapparat er meget velegnet til hjemme brug, da Omron M3 blodtryksapparatet anvender det fuldautomatiske oppumpningssystem “IntelliSense”, som gør at blodtryksmåleren kun pumpes op til det nødvendige tryk.

Omron M3 blodtryksapparatet er udstyret med Cuff Wrap Guide, som i displayet viser en indikator for om manchetten sidder korrekt, derved sikres det, at manchetten hverken sidder for løs eller for fast, og det er med til at uanset hvordan manchetten placeres på overarmen udfører Omron M3 blodtryksapparatet en præcis måling.

Resultatet af din puls og din blodtryksmåling vises i det store display på fronten af blodtryksapparatet.

Omron M3 blodtryksapparatet er klinisk valideret, godkendt af Dabl Educational Trust og BHS, og giver med sin nøjagtige udmåling tryghed omkring blodtryksmålingen.

Dette blodtryksapparat har en indbygget hukommelse for 2 brugere med op til 60 måling for hver af brugerne og har farveindikator for blodtryksniveauet. Apparatet viser også gennemsnittet for de sidste 3 målinger for den enkelte bruger og har ydermere indbygget en alarm for uregelmæssig puls – alt sammen er med til, at give dig en ekstra overvågning af dit blodtryk og hjerterytme.

Blodtryksapparatet leveres med manchet på 22-42cm til overarmen, opbevaringsetui, batterier og en dansk brugervejledning.

Se Sygeplejebutikkens udvalg i andre blodtryksapparater her

Her kan du læse vejledningen til dit automatiske Omron blodtryksapparat.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.