Goodyear ydersål

Goodyear ydersåler sikre dig kvalitets ydersåler med stødafdæmpning og godt vejgreb.

Goodyear ydersål

De fleste kender den amerikanske Goodyear, som et dækmærke til vores biler. Men nu har Skechers indgået et samarbejde med Goodyear, så Goodyear nu også laver ydersåler til en række Skechers sko, Skechers sandaler og Skechers støvler.

Goodyear ydersåler findes også hos andre sko mærker / brands end lige Skechers.

Goodyear dækproducenten er kendt for at lave dæk, i en høj kvalitet og med gode ydeevner, og med et samarbejde med Skechers, giver dette nogle helt fantastiske gode ydersåler på nogle af Skechers modeller.

Hos Sygeplejebutikken har vi masser af de lækre og rigtig gode sko fra Skechers, og nu har vi også gode sko, støvler og sandaler hvor der er en super god ydersål, nemlig en Goodyear ydersål.

Så uanset hvordan vejret er, og hvilken årstid du befinder dig i, kan du få fodtøj hvor der er en Goodyear ydersål på.

Hvem er Goodyear?

Goodyear er en af verdens største dækproduktcenter, et amerikansk ikonisk brand, som blev etableret i år 1898, Goodyear har over 120 år erfaringer, og lige så mange års ekspertise. De producere i omegnen af ca. 159 millioner dæk, som sælges årligt i 160 lande.

Hvad kan Goodyear ydersålen

Goodyear ydersålen giver dig et super godt vejgreb, det uanset om det er på en sandal, en sko eller et par støvler. Goodyear ydersålen er perfekt til de mange forskellige terræn som du færdes i, uanset om det er på vandreturen på grusvejen, i bjerglandskabet, ud over heden, eller på asfalt.

Goodyear ydersål giver fast fodfæste, suverænt vejgreb, og så giver Goodyear ydersålen perfekt stabilitet, mobilitet og sikkerhed på hele din tur.

Et par sko, sandaler eller støvler med Goodyear ydersåler, vil give dig tryghed, fleksibilitet, og stabilitet, hvis du er til vilde oplevelser og udfordringer.

Goodyear ydersåler bruger nøjagtig den samme teknologi i Goodyear ydersåler til sko, som Goodyear bruger i deres dæk til biler.

Goodyear ydersål – holdbarhed

Ligesom Goodyear dæk, har Goodyear ydersåler en fantastisk holdbarhed, Goodyear ydersåler har en meget høj stabilitet og er meget fleksible.

Med et par sko, sandaler eller støvler med Goodyear gummi ydersåler, vil du have fodtøj i lang tid.

Goodyear ydersåler – stabilitet og støtte

At vælge sko, sandaler eller støvler med Goodyear gummi ydersåler, vil du få fodtøj som har en super god støtte og stabilitet, Goodyear ydersålen er derfor et rigtigt godt valg, når du skal kigge på nye sko, sandaler eller støvler.

Udover du finder stabilitet og støtte i fodtøj med Goodyear ydersåler, så får du også en ekstra høj slidstyrke og et suverænt vejgreb.

Fart på med Goodyear ydersåler….

Ligesom dækkene fra Goodyear, så er Goodyear ydersåler virkelig holdbare, og Goodyear ydersåler giver en god trækkraft, da du får bedre fodfæste i ethvert terræn, og derved bedre kan komme fremad.

Goodyear ydersåler har ligesom Goodyear dæk, et godt greb og skridhæmmende mønster i sålen.

Goodyear ydersåler – god stødabsorberende

Goodyear ydersåler er lette og giver en rigtig god stødabsorbering, sammen med den gode indersål som er i de fleste af de sko, som Sygeplejebutikken fører i vores sortiment.

Med fodtøj som har Goodyear gummi ydersåler, får du sko, sandaler og støvler med premium Goodyear gummi, som giver en ydeevne i top ti klassen, og din grænser for hvilket terræn du kan forcerer bliver minimale.

Du finder vores sko med Goodyear ydersåler lige her

×