Naga TEX, outdoor herresko fra MBT

1.995,00 kr.

Skostørrelse

Se størrelsesguide
e-delete
e-add
Varenummer: Naga SYMPATEX - Herre

Naga TEX, outdoor herresko fra MBT

Naga Tex er den ideelle sko til den aktive hverdag med dens superlækre, vind- og vandtætte design. En smart udendørssko til dem, der værdsætter både komfort og stil, uanset vejret.

  • Komfortabel Indersål med Mesh: Nyd en skræddersyet pasform med en aftagelig mesh-indersål, der giver støtte og åndbarhed.
  • Fleksibel Mellemsål: Oplev stabilitet og bevægelighed takket være skoens fleksible mellemsål, der tilpasser sig din fod.
  • Robust Ydersål til Trekking: Med en grov trekking-ydersål kan du trygt begive dig ud i det udfordrende terræn og nyde sikker trækkraft under enhver aktivitet.

Naga er ikke blot en moderne sko; den er en fusion af forskellige materialer og farver såsom nylon, ruskind og læder.

Overdelen er udstyret med en Sympatex-membran, der holder dig beskyttet mod vind og regn, samtidig med at den tillader din fod at ånde.

Den unikke “Colorado” sålkonstruktion giver stabilitet på midtfoden og træner samtidig din balance, øger blodomløbet og fremmer kroppens naturlige holdning.

Med en sko, der aflaster dine led, aktiverer dine muskler og forbedrer din holdning, kan du nyde en mere behagelig og aktiv livsstil både udendørs og indendørs.

Skoen findes i størrelse 41.5-48 og findes også i en damemodel

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.