Lanowool Ammeindlæg 15 cm eller 12 cm

149,00 kr.

Størrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 20-150120

Lanowool Ammeindlæg 15 cm eller 12 cm

Lanowool® ammeindlæg er specielt udviklet til nybagte mødre.

Disse ammeindlæg fra Lanowool er et kvalitetsprodukt, der er effektivt designet og udviklet med det formål at gøre amning til en bedre og mere behagelig oplevelse både for mor og barn.

Indlæggene er fremstillet af høj kvalitet merinould fra New Zealand, der er varm og blød mod huden. Materialet er 100% frit for parabener og tilsætningsstoffer, hvilket reducerer risikoen for allergiske reaktioner hos den nyfødte.

Ulden absorberer brystmælken, hvilket forhindrer, at indlæggene klistrer sig til huden eller ømme bryster. Uld er også et åndbart og isolerende materiale, hvilket betyder, at huden ikke vil føles kold under amning.

Kanterne på Lanowool ammeindlæggene er lukket med uldtråd, så du ikke bliver generet af dem.

Ammeindlæggene fås i to størrelser: Medium med en diameter på 12 cm eller Large med en diameter på 15 cm. Medium passer til ca. størrelse 34-40 uden for graviditet, og Large passer til størrelse 42 og derover eller til kvinder med naturligt større barm.

Vi anbefaler at vaske ammeindlæggene ved 30 grader i hånden hver dag i begyndelsen af ammeperioden. En lille mængde uldvaskemiddel eller en mild shampoo er alt, hvad der kræves for at fjerne mælkefedt. Skyl derefter et par gange. Ammeindlæggene kan også vaskes i maskinen på uldprogram. Når brystmælken har stabiliseret sig, anbefaler vi at vaske ammeindlæggene mindst en gang om ugen. Forvent en krympning på ca. 5%.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.