Teva terra fi 4 dame

Teva Terra Fi 4 damesandale er robust fodtøj, som er utrolig slidstærkt. Sandaler har ekstra brede såler i forfoden, så dig med den lidt brede forfod får rigtig god plads til dine tæer. Teva sandaler er også kendt for sine mange solide velcroremme. Remmene kan regulere pasformen over dine fødder, hvis de har tendens til at hæve op i løbet af dagen.

Teva Terra Fi Lite sandaler har desuden en vaskbar bund. Teva en antimikrobielt indersål, som holder fødderne kølige, samt mindsker bakterier og lugtgener.

Teva Terra Fi Lite til dig der kræver noget af dine sandaler

Teva er til dig der kræver meget af dine sandaler. Teva Terra Fi Lite sålerne er de absolutte bedste i forhold til stødabsorbering og komfort. I hælen på sandalerne er der lagt en Teva ShocPad for ekstra komfort og stødabsorbering.

De brede remme giver dig den bedste følelse og giver komfort på en hel arbejdsdag, eller på de lange vandreture. Udover komfort så er der mange funktioner i disse sandaler. F.eks. den antimikrobielte indersål, samt PU mellemsålen som giver foden rigtig god støtte.

Komfort hele dagen

Teva Terra Fi 4 dame sandal er de absolutte bedste sandaler, hvis du skal have kvalitet og komfort hele dage. Teva til damer, er ekstremt holdbare og tørre hurtigt efter at de har været våde.

Teva Terra Fi Lite er som navnet antyder, en meget let sandal, men det gør ikke at den virker skrabet eller spinkel. Når du er på ferie, har vægten jo en del at sige på din oppakning. Med Teva i bagagen, kan du sagtens have flere par sandaler med.

Da Teva sandalen er en robust og slidstærk sandal, som giver den rigtige støtte til foden, også ved svangen. Sandalen har den absolut bedste stødabsorbering med den ekstra Teva ShocPad lagt i hælen. Du vil derfor ikke føle trætte eller ømme føder, hverken i løbet af din arbejdsdag eller på ferien.

Teva Terra Fi Lite til damer er en fantastisk vandresandal. Sandalen har alt hvad du har brug for hvis du går mange skridt om dagen.

Opbygningen af Teva Terra Fi Lite sandaler til damer

Dine Teva sandaler er utrolig lette, deraf navnet. Selv om de er lette, og mellem- og ydersålerne er gjort lidt tyndere end tidligere modeller, er det ikke noget du mærker i praksis, eller som går ud over komforten.

Teva Terra Fi 4 dame har:

Stærke indstillige polstrede nylonremme.

Nylon afstiver i sålen for god stabilitet og støtte.

Indersålen er Microban antibakteriel behandlet, så du ikke så let får sure tæer.

God stødabsorberende med Teva ShocPad i hælen for ekstra komfort.

Ydersålen er i Spider Rubbber, som er skridhæmmende.

Teva Terra Fi Lite kommer i størrelserne 37-42.

Teva Terra Fi Lite populær vandresandal til damer

Denne sandal er sammen med de andre Teva sandaler til damer, en af de mest populære mærker indenfor vandresandaler til damer.

Teva sandalen giver super god støtte og optimal komfort på de lange vandreture. De 3 justerbare remme giver individuel tilpasning, og kan reguleres hvis dine fødder hæver op under turen. Teva Terra Fi Lite ydersål er i Spider Original gummi, som er skridhæmmende.

Teva Terra Fi Lite er med sin gode skridhæmmende gummi ydersål, velegnet til både tørt og vådt underlag. Den behagelige mellemsål er af formstøbt PU. Sandalen har indbygget kile af nylon, for ekstra stabilitet. Den super gode ShocPad som er indbygget i hælen, giver rigtig god stødabsorbering.

Denne Teva sandal mindsker sure tæer, da sandalerne er behandlet med Microban, som er en zink-baseret bakteriehæmmer.

Teva´s Historie

I 1982 arbejdede geofysikeren Mark Thatcher som raftingguide, her lagde han mærke til at folk, som havde aktiviteter på og ved floden manglede passende fodtøj. Sneakers blev hurtigt tunge og var længe om at tørre, og et par klip-klapper (flip-flops) ville man tabe, men de tørrede dog hurtigt og var lette, selv om de var våde.

Så Mark Thatcher satte en nylonrem om anklen på et par klip-klapper (flip-flops) og den første Teva sportssandal var født. Mark Thatcher patenterede sin opfindelse og underskrev en aftale med en skomager California Pacific som skulle fremstille hans nye sandaler. Det første år, blev der solgt 200 par. Selv om Mark Thatcher nye sandaler var effektive til aktiviteterne ved vandet, var de knap så effektive til almindelig sport, da folk fik vabler imellem storetåen og den ved siden af, på grund af stroppen som gik mellem tæerne gnavede dem.

I 1984 kom der pludselig en kæmpe efterspørgsel på Teva-sandalerne, da unge amerikanere tilegnede Teva-sandalen moden. Det udnyttede California Pacific og krævede alle rettigheder over Teva-navnet og patentet, og sagde at Mark Thatcher kun var ganske almindelige medarbejder i virksomheden, de tabte dog retssagen som Mark Thatcher lagde an mod dem.

I dag ejes navnet Teva og patentet af Deckers Corporation, hvor Teva sandalerne i øjeblikket bliver fremstillet i Kina og Vietnam.

 

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
37
38
39
40
41
42
43
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 5 resultater