Alle Teva

Alle Teva sandaler er robuste sandaler, som er utrolig slidstærke. Sandaler har ekstra brede såler i forfoden, så dig med den lidt brede forfod får rigtig god plads til dine tæer.

Teva sandaler fås både til mænd og kvinder, og nogle modeller er rigtig gode til de lange vandreture. Ligesom de er til de lange arbejdsdage, hvor du måske går og står meget.

Komforten er i top i et par Teva sandaler. Sandaler er for dig som elsker mode, men ikke vil gå på kompromis med komforten. Sandaler er til dig som elsker at have bare fødder i sommervarmen.

Teva sandalerne er også feminine, så du kan sagtens have dem på til en bytur eller fest.

Teva sandalerne er i størrelserne fra 37-42.

Teva sandaler til mange formål

Teva sandaler fås i flere forskellige modeller, og er designet til både kvinder og mænds fødder. Teva kan bruges fra forårets spæde start til langt hen på sommeren, og er ideel til hverdagsbrug, arbejdsbrug, strandturen, vandreturene, ferierejser. Sandalen er så pæn, at du sagtens kan have et par på i byen også.

I et par Teva sandaler får du kvalitet for pengene. Sandalerne er solide sandaler til både mænd og kvinder, som er lavet til at holde længe og side godt på foden, takket være de mange justerbare remme.

Teva dame og herre sandaler er super funktionelle, og samtidig er de modeller til damer meget feminine. De er lette at vedligeholde, da de kan skylles under vandhanen, eller puttes i vaskemaskinen ved 30 grader, hvis de er blevet meget beskidte.

Alle Teva sandaler har en høj komfort når du skal ud på mange timer eventyr, eller på de lange arbejdsdage, hvor du måske går og står meget.

Teva sandaler – robuste sandaler

Ud over at Teva sandaler er en rigtig fantastisk sandal til dig, som går og står meget i løbet af din arbejdsdag, så er sandaler også rigtig gode og komfortable vandresandaler.

Kendetegnet for Teva sandalerne, er, at de er robuste og slidstærke. De har gummisåler med et godt greb, som gør dem skridhæmmende, når du går på afvekslende underlag. Sålerne på sandalerne har svangstøtte, løftet forfod og lidt ekstra højde i hælen. Det giver en god fodstilling.

Teva sandalerne er også kendt for sine mange solide velcroremme, som kan regulere pasformen over dine fødder, hvid de skulle hæve i løbet af dagen, samt de ekstra beskyttelser der er i samlingerne.

Teva med på ferien

At have sandaler med på ferien er et must, og her er Teva sandaler et oplagt emne. Med et par Teva sandaler kommer du nemlig helskinnet igennem sommersæsonen og på din ferie. Selv om sandalerne har et flot design, har de også deres super gode komfort.

Mange flotte designs er ofte lavet i billige materialer som uheldigvis kan ende med du får vabler og trætte fødder.

Det vil du ikke opleve med et par sandaler fra brandet Teva. Med et par disse sandaler vil dine fødder takke dig, fordi komforten er helt i top. Teva sandaler har en af de bedste stødabsorberende såler du kan tænke dig. Samtidig har sandalerne et enkelt design, så du finder helt sikkert et par Teva sandaler som lige passer ind i din smag.

Alle Teva sandaler er praktiske til den aktive familie som færdes meget ude i naturen. Sandalerne er også uundværlige på din ferie, hvor du nemt kan gå mange kilometer, når der skal kigges på attraktioner, foretages shopping, eller du går tur langs stranden.

Med et par Teva sandaler, vil du ikke opleve, at du må droppe nogle af dine planlagte udflugter, på grund af trætte fødder og ben.

Teva vandresandaler- hvad skal jeg bruge? 

Sandaler til vandring er ikke bare sandaler, når du skal på dine lange vandreture i naturen, er det nogle andre behov du skal kigge efter, end som hvis du skal gå og stå i dine sandaler en lang arbejdsdag.

En tommelfingerregel er, at jo længere og hårdere turen er, og jo tungere rygsækken er, jo stivere sandaler og sko har du brug for.

Teva vandresandaler er med stivhed især de sandaler der hedder Terra og Tirra.

Sandalerne fra Teva har vandafvisende polyester bånd, der kan holde til slid og tørrer hurtigt efter at være blevet våd. De tages nemt på, da sandalerne har krog og loop lukning.

Teva sandalerne kan vaskes

Teva sandalerne er en super god sandal til dine vandreture og selvfølgelig også på dit arbejde, dine sandaler kan selvfølgelig blive udsat for lidt af hvert, også snavs. Men det er ikke noget problem, for Teva sandalerne kan nemlig tåle at blive vasket på 30 grader i vaskemaskinen.

Og med den smarte strop som er bagpå dine Teva sandaler, er de nemme at hænge op efter vask, og sandalerne tørre rigtig hurtigt.

Er dine Teva sandaler blevet våde på selve vandreturen, er det heller ikke noget problem, for også der tørre sandalen hurtigt, da remmene er lavet af polyester, så udover at tørre hurtigt, så de er også utrolig holdbare og kan klare lidt af hvert.

Teva´s Historie

I 1982 arbejdede geofysikeren Mark Thatcher som raftingguide, her lagde han mærke til at folk, som havde aktiviteter på og ved floden manglede passende fodtøj. Sneakers blev hurtigt tunge og var længe om at tørre, og et par klip-klapper (flip-flops) ville man tabe, men de tørrede dog hurtigt og var lette, selv om de var våde.

Så Mark Thatcher satte en nylonrem om anklen på et par klip-klapper (flip-flops) og den første Teva sportssandal var født. Mark Thatcher patenterede sin opfindelse og underskrev en aftale med en skomager California Pacific som skulle fremstille hans nye sandaler. Det første år, blev der solgt 200 par. Selv om Mark Thatcher nye sandaler var effektive til aktiviteterne ved vandet, var de knap så effektive til almindelig sport, da folk fik vabler imellem storetåen og den ved siden af, på grund af stroppen som gik mellem tæerne gnavede dem.

I 1984 kom der pludselig en kæmpe efterspørgsel på Teva-sandalerne, da unge amerikanere tilegnede Teva-sandalen moden. Det udnyttede California Pacific og krævede alle rettigheder over Teva-navnet og patentet, og sagde at Mark Thatcher kun var ganske almindelige medarbejder i virksomheden, de tabte dog retssagen som Mark Thatcher lagde an mod dem.

I dag ejes navnet Teva og patentet af Deckers Corporation, hvor sandalerne i øjeblikket bliver fremstillet i Kina og Vietnam.

 

 

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
37
38
39
40
41
42
43
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 9 resultater