Skechers sandaler

Skechers dame sandaler er som du kender Skechers bedst. Fokus på komfort, letvægt og fremfor alt smart design.

Skechers er høj kvalitets fodtøj, som forkæler dine fødder.

Skechers sandaler har regulerbare remme, som giver god pasform til dine fødder.

Såler

Skechers Arch Fit såler, betyder at sålerne har en rigtig god svangstøtte funktion. Denne ekstra støtte under din svang, gør at din krops vægt fordeles over hele din fod. Derved reduceres belastningen, og de stød som automatisk kommer når du går, op i din hæl, dine hofter og i din ryg.

Sandalens indersål er udviklet med mere end 20 års data, og med mere en 120.000 fodscanninger. Sålerne er skabt og udviklet i samarbejde med ortopædkirurger.

Arch Fit sålerne i sandalen former sig efter din svang, og giver dig den bedste individuelle støtte og pasform. Samtidig med den giver en super god affjedring og langvarig støddæmpning.

Med et par Skechers Arch Fit såler i dine sandaler, får du super gode komfort til dine fødder, ja hele din krop. Du får også et rigtig godt vejgreb, da ydersålen er lavet i et ekstra slidstærkt gummimateriale.

Skechers har udviklet sig rigtig meget indenfor anatomien i fødder, så Arch Fit såler giver dig den bedste støtte, stabilitet og balance som du fortjener.

Platfodet

Er du for eksempel platfodet, kan du opleve ubehag, hvis du ikke får den rette støttende løsning til din svang. Her er Skechers Arch Fit såler lige det som dine fødder har brug for.

Svangstøtte

Arch Fit såler med svangstøtte kan nemlig her gå ind og være med til at afhjælpe. Skechers Arch Fit såler fordeler nemlig trykket på hele din fod over svangen. Og dermed vil du forebygge rigtig mange gener. Det kan være ømme og trætte fødder, ondt i knæene, ondt i hofterne, og ondt i din ryg.

Så Arch Fit såler, går ind og afhjælpe det meste af din krop, når sålen, giver den korrekte støtte og stabilitet til din svang.

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36
37
38
39
40
41
41,5
42
42,5
43
44
45
45,5
46
47
47,5
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 15 resultater