Skechers outdoor

Skechers outdoor er komfortable sandaler og sko

Skechers outdoor er sandalen eller skoen hvis du ved at du skal have dem på i længere tid. Det uanset om det er til hverdag på arbejdet, i fritiden, til træning, eller på dine vandreture, så kræver det gode og komfortable sandaler.

Skechers Outdoor sandaler, kan hjælpe dig med at undgå at få ømme og ødelagte fødder. Skechers Outdoor er så komfortable at have på, at du knap lægger mærke til, at du har sandaler på dine fødder.

Kvaliteten er i top – og komforten er skyhøj. Skechers Outdoor er fra USA. De laver sandaler med patenteret skum eller yogamåtter i sålerne.

Skechers Outdoor med stødabsorberende såler

Sålerne på Skechers Outdoor sandaler har desuden et stødabsorberende lag som er lavet i memoryfoam. Sandalerne fås i mange smarte farver. Outdoor sandalerne har instillige remme både på forfoden, ved hælen, og selvfølgelig omkring vristen. Sandaler fåes helt op til størrelse 47.

Skechers Outdoor er meget populære når det gælder stødabsorbering.  Rigtig mange bruger disse sandaler, hvis de døjer med hælsporer.  Skechers Outdoor har en sål med blød stødabsorbering, hvilket betyder at hælsporen aflastes som hvis du brugte et indlæg.

Ud fra mange af vores kundes anbefalinger, så har vi valgt at sige at Skechers Outdoor sandaler afhjælper hælsporer.  Mange forsøger sig med disse sandaler, hvis de døjer med hælespore. Skechers Outdoor sandaler er væsentligt billigere end indlæg, eller andre sandaler mod hælespore.

Rengøring af dine Skechers Outdoor

Når du bruger dine Skechers Outdoor sandaler meget, eller er ude at vandre, kan dine sandaler godt blive lidt nussede, eller beskidte. Tag en fugtig klud og tør dem over. Ellers har vi lavet et blogindlæg omkring emnet her.

Størrelsesguide til Skechers Outdoor

Vi har lavet en Skechers størrelsesguide til dig der er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge i dine næste Skechers sandaler.

Som hovedregel skal man altid vælge sine Skechers sandaler en eller et halvt nummer mindre end normalt. Mærket kommer fra USA og har lidt ekstra længde på deres sko i forhold til europæisk fodtøj.

Skechers Outdoor stærke sandaler

Når du køber et par Skechers Outdoor, får du sandaler i meget høj kvalitet og med en super god komfort. Sandalerne har slidstærke og bløde remme, som har velcroluk på hæl, vrist og forfoden. Hælestroppen er polstret, så den ikke gnaver. Alle remme har en blød neoprenpolstring så de er bløde og lækre at have på.

Skechers Outdoor er en utrolig let sandal, f.eks. vejer en størrelse 42 kun 150 gram pr. sandal.

Historien bag Skechers fodtøj

Sketchers historie begynder i 1992 i et strandhus på Manhattan Beach i California i USA. Mærket blev hurtigt et ikon af Grunge-æraen, da den oprindeligt blev produceret som en arbejdsstøvle. Siden begyndelsen i 1992 er kollektionen vokset med flere tusinde modeller, de udvikler, designer og markedsfører i dag mere end 3000 skomodeller og har i dag et bredt sortiment af sko, sandaler og støvler til børn, kvinder og mænd.

Sketchers er global leder indenfor fodtøjsbranchen især med to særskilte kategorier af fodtøj, Lifestyle og Performance produkterne, hvor de har en omsætning på 4,64 mia. dollars.

Flere kendisser er Skechers-ambassadører. For Lifestyle-produkterne er der blandt andet Tony Tomo, Sugar Ray Leonard og Howie Long. Og for Performance-produkterne er den tidligere vinder af Boston Marathon –  Meb Keflezighi og flere professionelle golfspillere som Matt Kuchar, Colin Montgomerie, Billy Andrade m. fl.

Skechers er tilgængelige i mere en 170 lande, hvor de sælges i Specialbutikker, stormagasiner, kædebutikker, og i mere end 3200 Skechers konceptbutikker og webshops. Skechers er også på børsen i New York under symbolet SKX.

 

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36
37
38
39
40
41
41,5
42
42,5
43
44
45
45,5
46
47
47,5
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser 1–21 af 22 resultater

dots-anim-4

Ikke flere resultater