Skechers go run sko

Skechers Go Run sko er en helt utrolig sneakers, som har stor fokus på komfort og stødabsorbering. Skoene med et moderigtigt design og fantastisk komfort.

Hvis du leder efter de fedeste sko, som har komfort, smarte detaljer og har den bedste stødabsorbering, så behøver du ikke lede videre.

Go Run til løb

Skechers Go Run er en yderst let sko som er beregnet til løb. Denne sko gør med en smidig sål og den ultra lette vægt, at du får en meget fleksibel sko. Sålerne har desuden et stødabsorberende lag som er lavet i memoryfoam.

Udover det så giver skoen din fod en god støtte midt på, hvilket gør at du ikke lander direkte på hælen. For nogle er det en stor fordel især for dig med smerter i hælen.

Skechers er populære når det gælder stødabsorbering og mange bruger Skechers Go Run, i forhold til hvis de døjer med hælsporer.  De har en blød stødabsorbering, hvilket betyder at hælsporen aflastes som hvis der var et indlæg i skoen.

Anbefalinger fra kunder

Ud fra vores kundes anbefalinger, så har vi valgt at sige at Skechers sko/sneakers, også Skechers Go Run, afhjælper hælsporer.  Mange forsøger sig med en Skechers sneakers, som f.eks. Skechers Go Run, hvis man døjer med hælsporer. Skoene er væsentligt billigere end de specielle indlæg man kan få mod hælsporer.

Skechers Go Run er en løbesko designet til at give dig en god løbeoplevelse. Løbeskoen er en sko med resalyte i sålen, som flytter presset fra hælen til midt foden. Herved er der mange med hælproblemer som syntes at netop denne type sko er fantastisk at gå og løbe i.

Skechers Go Run er ergonomisk og er samtidig en bred sko, som giver ergonomisk plads til din fod.

Skechers Go Run sko/sneakers har en del svang, og støtter godt op omkring din fod.

Go Run til arbejde

Er du en af de mange som går og står meget i løbet af en arbejdsdag, om det er indenfor sundhedsvæsenet, eller som tjener, på en eller anden form for en klinik, så er Skechers Go Run super, og dine fødder vil elske sådan et par sko.

Skechers Go Run er også en super god løbesko, da den jo har den rigtig gode stødabsorbering. Skoene har også slidstærke ydersåler som står godt fast, i og på flere forskellige underlag. Skechers Go Run ofte en overdel som er lavet i Mesh og dette produkt er åndbart, så dine fødder ikke sveder helt vildt.

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47,5
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser 1–21 af 22 resultater

dots-anim-4

Ikke flere resultater