Skechers Dual Lite

 • Skechers Dual Lite er special fremstillede såler med ekstra lethed.
 • Skechers er kendt for deres komfortable fodtøj.

  Skechers sandaler med Dual Lite sål

  Sandaler med dual lite sål, er en fantastisk sandal til dig, som går og står meget på dit arbejde, eller har en aktiv hverdag med mange skridt, eller bevæger dig meget i din fritid.

  Skechers sandaler med dual lite såler, er lette, fleksible, og åndbare.

  Skechers dual lite såler er mellemsåler, som giver en fantastisk støtte i hver skridt du tager. Sandalerne er med et rigtig godt greb som giver dig en god støtte.

  Sandaler med dual lite såler kommer i størrelserne 36-41.

  Skechers dual lite såler er stødabsorberende.

  Skechers dual lite er gode til dig der vil have en blød, stødabsorberende sandal til din aktive hverdag, vi anbefaler dual lite sandaler til dig der er aktiv både på jobbet, men også i fritiden.

  Sandaler med dual lite letvægts mellemsål, er en stødabsorberende mellemsål, som er fleksibel, og giver en naturlig effekt sammen med den fleksible ydersål. Sammen giver sandalerne med dual lite mellemsåler, en uovertruffen og stødabsorberende oplevelse

  Moderigtige Skechers sandaler med dual lite såler.

  Selv om Skechers i tidernes morgen blev født som skateboard inspireret fodtøj, så er sortimentet i dag, moderigtigt, unikt og sporty.

  Sandalerne findes i dag i et bredt moderigtigt og komfortabelt sortiment.

  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservise, enten på mail eller telefon, de sidder klar til at hjælpe dig, på alle hverdage imellem kl. 9 og kl. 16.

  Historien bag Skechers fodtøj

  Skechers historie begynder i 1992 i et strandhus på Manhattan Beach i California i USA. Fodtøjet blev hurtigt et ikon af Grunge-æraen, da den oprindeligt blev produceret som en arbejdsstøvle. Siden begyndelsen i 1992 er kollektionen vokset med flere tusinde modeller. De udvikler, designer og markedsfører i dag mere end 3000 skomodeller og har i dag et bredt sortiment af sko, sandaler og støvler til børn, kvinder og mænd.

  Sketchers er global leder indenfor fodtøjsbranchen især med to særskilte kategorier af fodtøj, Lifestyle og Performance produkterne, hvor de har en omsætning på 4,64 mia. dollars.

  Flere kendisser er Skechers-ambassadører. For Lifestyle-produkterne er der blandt andet Tony Tomo, Sugar Ray Leonard og Howie Long. Og for Performance-produkterne er den tidligere vinder af Boston Marathon – Meb Keflezighi og flere professionelle golfspillere som Matt Kuchar, Colin Montgomerie, Billy Andrade m. fl.

  Skechers er tilgængelige i mere en 170 lande, hvor de sælges i Specialbutikker, stormagasiner, kædebutikker. De sælges også i mere end 3200 Skechers konceptbutikker og webshops. Skechers er også på børsen i New York under symbolet SKX.

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47,5
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser 1–21 af 22 resultater

dots-anim-4

Ikke flere resultater