Skechers Damesko

Skechers damesko findes i mange forskellige modeller og farver Helt fra de rolige neutrale farver til den moderigtige sko med masser af farver. Sko til kvinder er en uundværlig del af vores stil. Vi er her hos Sygeplejebutikken sikker på, at et par Skechers damesko vil fuldende din stil og dit outfit.

Damesko, er både til dig som vil have sko i klassiske og rolige farver men også til dig som vil have  fest og farver. Skechers damesko, er til dig som går og står, i mange timer i løbet af din dag. Det være sig når du er på arbejde, i dine aktive timer, f.eks. på golfbane, løbeturen. Det kan også være i din fritid på rejser, ture i byen eller turen til stranden.

Skechers damesko, findes i forskellige slidstærke materialer. Skoene har en god kvalitet og holdbarhed, som sikrer at dine damesko, holder mange år ud i fremtiden.

Her hos Sygeplejebutikken har vi Skechers damesko som er sprudlende og dynamiske, så vil du have knald på farverne, så er et par Skechers damesko lige sagen.

Sygeplejebutikken har også damesko til dig, som er mere rolig stemt, eller hvis du er til den sporty styles. Lige meget hvilken model og farver indenfor Skechers damesko du vælger til din garderobe, vil du altid udstråle stilsikkerhed og overskud, med et par funktionelle Skechers damesko på dine fødder.

Skechers damesko – nemt overblik

Du har helt sikkert masser, du skal holde styr på i en travl hverdag, dine sko skal ikke være en af dem.

Derfor har vi, her på Sygeplejebutikken.dk gjort det overskueligt for dig, at finde Skechers damesko. Vi har under mærket Skechers har delt vores store udvalg af sko op i forskellige kategorier.

Under kategorien Skechers damesko, finder du flere forskellige modeller, farver og materialer indenfor damesko.

Alle Skechers damesko er fremstillet i kvalitetsmaterialer, så dine sko kan sikre dig en hverdag, så dine fødder ikke kommer til at lide overlast.

Med et par Skechers damesko, kan du undgå mange gener med dine fødder, ben, knæ og hofter. Du bruger jo trods alt dine fødder i mange timer hver dag.

Derfor er det også vigtigt at dine sko sidder helt perfekt og godt på dine fødder, dette giver den helt rigtige og allerbedste komfort.

Skechers damesko til forskellige lejligheder

Sygeplejebutikken har damesko til enhver lejlighed. Vores Skechers damesko kan bruges til alt hvad du foretager dig.

Skoene findes i modeller som er rigtig gode til dig, når du har lange arbejdsdage, hvor du går eller står i mange timer.

Sygeplejebutikken har også Skechers damesko, til når du skal ud at løbe, skal på strøgtur. Skoene er også fine til, når turen går til stranden, eller når du er på rejser, hvor du skal ud at opleve en masse.

Hvorfor vælge Skechers damesko?

·         Hvis du ønsker optimal komfort hele dage, og især hvis din hverdag er en aktiv en af slagsen.

·         Hvis du gerne vil have mange forskellige modeller og farver at vælge imellem.

·         Hvis du gerne vil have en god og komfortabel støtte til dine fødder, samt undgå vabler og ømme fødder.

·         Hvis du ønsker dig sko, som er lavet i rigtig god kvalitet, er slidstærke, og ikke mindst rigtig gode, når det gælder at være komfortable.

Størrelsen på Skechers damesko i Sygeplejebutikken

Vi har lavet en Skechers størrelsesguide til dig, der er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, i dine næste sko.

Som hovedregel skal du altid vælge dine Skechers sko, et eller et halvt nummer mindre end normalt. Skoene kommer fra USA og har lidt ekstra længde på deres sko i forhold til europæisk fodtøj.

Vådt vejr og rengøring af Skechers damesko

Vi har flere vandtætte damesko i vores sortiment. Vi har også Skechers damesko som kan vaskes i maskinen. Dette giver en kæmpe fordele, hvis skoene lugter grimt eller er blevet beskidte. Put dem dog aldrig i tørretumbler/varmeskab. Lad dem stå og lufttørre, og de skal være helt tørre inden du igen tager dem i brug.

Døjer du med ildelugtende sko så se vores duftposer som absorbere fugt og dårlig lugt fra dit fodtøj.

Skechers damesko – er det gode sko?

Damesko i dette mærke er rigtig gode, og er en velegnet damesko til dig, som har hælsporer. Skoene har en utrolig god stødabsorbering. Dameskoene er en let sko, hvor der er gjort meget ud af indersålen.

Skoene har oftest en Memory Foam sål, som tilpasser sig dit fodaftryk. Se vores blogindlæg om Memory Foam såler.

Historien bag fodtøjet

Skechers historie begynder i 1992 i et strandhus på Manhattan Beach i California i USA. Skoene blev hurtigt et ikon af Grunge-æraen, da den oprindeligt blev produceret som en arbejdsstøvle. Siden begyndelsen i 1992 er kollektionen vokset med flere tusinde modeller. De udvikler, designer og markedsfører i dag mere end 3000 skomodeller og har i dag et bredt sortiment af sko, sandaler og støvler til børn, kvinder og mænd.

Sketchers er global leder indenfor fodtøjsbranchen især med to særskilte kategorier af fodtøj, Lifestyle og Performance produkterne, hvor de har en omsætning på 4,64 mia. dollars.

Flere kendisser er Skechers-ambassadører. For Lifestyle-produkterne er der blandt andet Tony Tomo, Sugar Ray Leonard og Howie Long. Og for Performance-produkterne er den tidligere vinder af Boston Marathon – Meb Keflezighi og flere professionelle golfspillere som Matt Kuchar, Colin Montgomerie, Billy Andrade m. fl.

Skoene er tilgængelige i mere en 170 lande, hvor de sælges i Specialbutikker, stormagasiner, kædebutikker, og i mere end 3200  konceptbutikker og webshops. De er også på børsen i New York under symbolet SKX.

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47,5
48,5
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser 1–21 af 42 resultater

dots-anim-4

Ikke flere resultater