Skechers Arch

Skechers Arch Fit, betyder at skoene har en svangstøtte funktion. Denne ekstra støtte under din svang, gør at din krops vægt fordeles over hele din fod. Derved reduceres belastningen, og de stød som automatisk kommer når du går, op i din hæl, dine hofter og i din ryg.

Indersålen kan tages ud, og det er den der har den ekstra svang. Denne indersål er udviklet med mere end 20 års data, og med mere en 120.000 fodscanninger. Skechers Arch Fit er skabt og udviklet i samarbejde med ortopædkirurger.

Overdelen kan være lavet i forskellige materialer, nogle med åndbart Mesh stof. Andre kan være i tekstil, eller de kan også have skin eller lign. Ydersålen er lavet så man står godt fast.

Skechers Arch Fit skoen former sig efter din svang, og giver dig den bedste individuelle støtte og pasform. Samtidig med den giver en super god affjedring og langvarig støddæmpning.

I ydersålen på Skechers Arch Fit sko findes der en masse små ”stødpuder”. Dette mindsker stød op i dine knæ, dine hofter og helt op i din ryg.

Med et par sko af denne type, får du udover den super gode komfort til dine fødder, ja hele din krop Du får også et rigtig godt vejgreb, da ydersålen er lavet i et ekstra slidstærkt gummimateriale.

Glade fødder med Skechers Arch Fit sko

Dine fødder vil elske dig, for at få lov til at gå i et par Skechers Arch Fit sko, som er en skøn støttende komfort sko. Overdelen på skoene, er ofte lavet i et stort stykke stof. Derved er der ingen syninger som kan gnave eller genere på anden måde.

Designet på et par Arch Fit sko er ofte sporty. Og der er tænkt på alt, f.eks. er der en tekstilstrop på hælkappen, så skoen er nem at tage på. Arch Fit skoen har blødt tekstil foer og polstres krave, så heller ikke her burde dine  sko genere på nogen måde.

Indersålen i et par Arch Fit sko, er som tidligere skrevet udarbejdet og opfundet, igennem flere års data og fodscanninger, og i samarbejde med ortopædkirurger, og anbefales selvfølgelig derfor også af disse.

Skechers Arch Fit indersål

Skechers Arch Fit sko, er med den patenterede indersål ”Arch Fit” som støtter svangen og giver en god balance, stabilitet og støtte.

Arch Fit indersål fordeler din vægt i skoen, på et større område, så du får reduceret stød og belastning.

Og døjer du f.eks. med hælsporer, så er Skechers Arch Fit sko en rigtig god sko. Den har en virkelig god stødafdæmpning i hælregionen, og det er rigtig godt for hælsporen, så den bliver beskyttet mod hårde stød.

Kendetegn på et par Skechers Arch Fit sko

Du kan sagtens kende et par Arch Fit, med den gode svangstøtte. På alle  Arch Fit sko, er der nemlig på hælen, sat et logo ”Arch Fit” på.

Skechers Arch Fit i vaskemaskinen

Arch Fit sko, kan som alle andre Skechers sko gå i vaskemaskinen. Du skal blot huske, de KUN må vaskes på 30 grader, og så skal de stå og lufttørre, aldrig op af en radiator, en brændeovn eller lign.

Skechers Arch fit sko, som er lavet i skind, kan ikke tåle at komme i vaskemaskinen. Der må du tage en fugtig klud, og gøre dem rene med.

Størrelsesguide til Arch Fit

Vi har lavet en Skechers størrelsesguide til dig der er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge i dine næste sko eller sandaler.

Som hovedregel skal man altid vælge sine Skechers sko, sandaler eller støvler, en eller et halvt nummer mindre end normalt. Fodtøjet kommer fra USA og har lidt ekstra længde på deres sko i forhold til europæisk fodtøj.

Historien bag fodtøjet

Skechers historie begynder i 1992 i et strandhus på Manhattan Beach i California i USA. Skoene blev hurtigt et ikon af Grunge-æraen, da den oprindeligt blev produceret som en arbejdsstøvle. Siden begyndelsen i 1992 er kollektionen vokset med flere tusinde modeller. De udvikler, designer og markedsfører i dag mere end 3000 skomodeller og har i dag et bredt sortiment af sko, sandaler og støvler til børn, kvinder og mænd.

Sketchers er global leder indenfor fodtøjsbranchen især med to særskilte kategorier af fodtøj, Lifestyle og Performance produkterne, hvor de har en omsætning på 4,64 mia. dollars.

Flere kendisser er Skechers-ambassadører. For Lifestyle-produkterne er der blandt andet Tony Tomo, Sugar Ray Leonard og Howie Long. Og for Performance-produkterne er den tidligere vinder af Boston Marathon – Meb Keflezighi og flere professionelle golfspillere som Matt Kuchar, Colin Montgomerie, Billy Andrade m. fl.

Skechers er tilgængelige i mere en 170 lande, hvor de sælges i Specialbutikker, stormagasiner, kædebutikker, og i mere end 3200  konceptbutikker og webshops. De er også på børsen i New York under symbolet SKX.

 

 

 

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36
37
38
39
40
41
41,5
42
42,5
43
44
45
46
47
47,5
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser 1–21 af 42 resultater

dots-anim-4

Ikke flere resultater