Sko

Merrell brandet indeholder de flotteste sandaler og sko i mange farver og designs, og til flere formål. De er super til arbejdsbrug, når du skal gå eller stå en hel dag, eller til fritiden, når du skal på vandretur, en tur til stranden, eller på strøgtur. Merrell kan bruges til enhver lejlighed.

Merrell sandaler og sko er i god kvalitet og har mange regulerbare remme, som giver en utrolig god pasform, når du har sandalerne på. Remmene gør, at du kan udvide dem, hvis dine fødder hæver op i varmen.

Flere af Merrell sandal modellerne har en indersål, som er beklædt med fugtabsorberende tekstil. Dette bevirker at du ikke føler, at dine fødder føles våde af sved.

Merrell sko og sandaler er skridhæmmende, så også praktisk hvis du arbejder på forskelligt underlag i løbet af dagen.

Sko og sandaler fra Merrell er nogle af Sygeplejebutikkens bestsellere. Merrell er kendt for sit kvalitetsfodtøj, de fås i mange farver og modeller, Merrell ´s sandaler kommer med q-sål og memory skum i sålerne, så de tilpasses dine fødder.

Merrell sko og sandaler til mange formål

Du finder Merrell sko og sandaler, til ethvert formål hos Sygeplejebutikken, og de findes i et hav af farver og designs. Fælles for de fleste af modellerne, er at du kan bruge dem til flere formål.

Merrell sko og sandaler, er produceret så den stort set kan klare alle forhindringer, Merrell sko og sandaler er fleksibel, og støtter foden bedst mulig, ved kontakt med underlaget, f.eks. på din løbetur, men er samtidig også stiv, og giver god støtte, til når det er vandreturen der er tale om, hvor sten og klipper skal forceres.

Nogle af Merrell modellerne er vandtætte/vandafvisende, da der sidder en Gore Tex membran i. De har selvfølgelig skridhæmmende såler. Overdelen er ofte lave med ruskind og mes, som både giver nogle flotte detaljer, men hvor Mesh delen, gør at dine fødder kan ånde.

Sygeplejebutikken har også en Merrell sko-model, som har en beskyttelsesplade, som beskytter dine fødder, mod at skarpe genstande bliver trådt op i dine fødder.

Både sko og sandaler fra Merrell, har gode svangstøtter, nogle kun i den ene side, og andre Merrell modeller i begge sider.

Merrell Barfodssko, er en sko som er lavet i lette materialer og er helt flad, med super følsomme indlægssåler, som giver følelsen af, som hvis du løb med bare fødder på underlaget.

Merrell er en sko og en sandal i verdensklasse, de er ikke bare praktiske, for med deres neutrale design er de også stilfuld og kan benyttes i rigtig mange sammenhæng. Merrell er god kvalitet og holder længe.

Du kan finde alle de lækre Merrell sko og sandaler, lige her hos Sygeplejebutikken, hvor vi også gerne hjælper dig, med at finde den rette sko eller sandal, til netop dine fødder. Så giv os gerne et kald, eller send os en mail.

Merrell sandaler

Merrell sandaler som fås her hos Sygeplejebutikken, kan du findes i rigtig mange farver, designs og modeller. Merrell sandaler er lette at have på dine fødder, nogle modeller har tynde remme, og de kan justeres, hvis dine fødder skulle hæve.

Merrell sandaler, kan du bruge både til arbejdet, hvor du står og går en hel dag, byturen, og til vandreturene. En del af dem er også vandafvisende ligesom skoene, samt Merrell sandalerne er udstyret med M Select Grip, som mindsker risikoen for at glide og falde. Merrell sandalerne er udstyret med memoryskum, som giver sandalen en komfortabel lækker blød skumbund. Flere af Merrell sandalerne, har den mulighed, at du kan tage bagremmen af, så har Merrell sandalen faktisk to funktioner, da den med bagremmen aftaget, bliver til en Slip-in sandal. Se de flotte sandaler her.

Merrell Barefoot

Merrell lancerede i 2011 barfodsskoen. Merrell barefoot er en sko som giver dine fødder jordforbindelse. Designet barefoot er en sko fra Merrell, som giver et godt greb i overfladen med sin tynde sål, samt har en hæl der kaldes hyperlock, denne sikre at barefoot skoen sidder fast på fødderne. Barefoot skoene er med en vandtæt membran, og denne sikre dig, at dine fødder holdes tørre.

Merrell vandrestøvler

Merrell laver også vandrestøvler. Merrell vandrestøvle giver dig en fantastisk komfort. Merrell vandrestøvler giver dig en super god støtte, til dine fødder. Merrell vandrestøvlen har smarte detaljer, en overdel i ruskind, og ydersålen er kraftig og stabil, som giver dig et godt greb på din tur.

Merrell vandrestøvle er med snører, og den kraftige mellemsål, giver dig en rigtig god stødabsorbering.

Merrell sko, sandaler eller vandrestøvler få i størrelser fra 37 til størrelse 42 afhængig af model.

Historien om Merrell

Merrell er Amerikansk og har taget verden med storm. Merrell blev grundlagt i 1981 af Randy Merrell, John Schweizer og Clark Matis. John Schweizer og Clark Matis var oprindeligt ved det franske ski mærke Rossignol, men sammen med Randy Merrell havde de et formål, og det var at lave vandrestøvler i høj kvalitet.

De tre herre, havde hver deres kompetencer, og det gav det perfekte match, så vandrestøvlerne opnåede at få massiv anerkendelse, og satte for alvor skub i virksomheden. I dag laver Merrell meget andet end vandrestøvler.

De første Merrell sko, kom på markedet i 1983, og et par år senere forlod Randy Merrell virksomheden. Merrell virksomheden blev senere opkøbt af to omgange, første gang i 1987 og så igen i 1997, men er i dag ejet af Wolverine World Wide, med hovedkvarter i Rockford, Michigan, USA.

 

 

 

 

 

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
36
37
38
39
40
41
42
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 5 resultater