Endurance strømper

Endurance strømper – Kender du dem ? Strømper fra dette mærke er super behagelige strømper, især når du går og står meget på de lange arbejdsdage. F.eks. har de lavet bambusstrømper, disse strømper har fokus på komfort. Strømperne er svedabsorberende, og har ingen farlige farvestoffer eller kemikalier. Strømperne er antibakterielle, de tørrer hurtigt og de sørger for, at dine fødder har en konstant behagelig temperatur.

Endurance

Endurance er mere end bare sko, det er også undertøj og strømper – og det alt sammen i en meget høj kvalitet, og i smarte designs.

Disse produkter er til dig, der er meget på farten i løbet af dagen, og som vil have komfort og kvalitet. Endurance sko, strømper, tøj er udviklet med mange tekniske detaljer – og har mange ekstra forstærkninger på de mest udsatte steder, på især deres fodtøj.

Hvem har glæde af Endurance produkter?

Alle kan have glæde af produkter fra dette mærke, men især dig som bevæger dig meget, eller har lange arbejdsdage på dit arbejde.

Endurance er ikke kun sko, det er nemlig også strømper deriblandt også lette støttestrømper og det er også undertøj.

Endurance Strømper

Strømper fra mærket Endurance er super behagelige strømper, især når du går og står meget på de lange arbejdsdage. Går du i sneakers, træsko eller sandaler, så finder du de rette strømper her hos Sygeplejebutikken.

F.eks. har Endurance lavet bambusstrømper, disse strømper har fokus på komfort, de er svedabsorberende, og har ingen farlige farvestoffer eller kemikalier.

Sygeplejebutikken har også strømper som kaldes ”Splitstrømper” disse strømper passer til dig, som elsker at gå i splitsandaler (sandaler hvor storetåen har en strop imellem storetåen og den efterfølgende tå) hele året rundt.

Bambusstrømperne fra Endurance er Sygeplejebutikkens mest behagelige strømper til dig, som arbejder i sundhedssektoren. Bambusstrømpen holder formen, den bliver ikke stiv eller deform efter vask.

Endurance bambusstrømper er lavet i naturligt antibaktieriele materialer som er temperaturregulerende.

Her på Sygeplejebutikken kan du se vores fine udvalg af Endurance lige her, og har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice som har åbent hver dag fra kl. 9 til 16 for råd og vejledning. Du kan enten maile: info@sygeplejebutikken.dk eller ringe på 60698383

 

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 13 resultater