Endurance sko

Endurance sko er slidstærkt og med smarte designs. Der er god svangstøtte, letvægtssåler og der er støtte i hæl- og vristområderne. Alt sammen medvirkende til at du får sko, der sidder godt til foden. Der er snørebånd, så du kan stramme dine sko til, så de sidder godt på netop din fod. Skoene har desuden såler med godt greb.

Endurance er mere end bare sko. Dette mærke er og så tøj og strømper – og det alt sammen i en meget høj kvalitet, og i smarte designs.

Endurance er til dig, der er meget på farten i løbet af dagen, og som vil have komfort og kvalitet. Deres sko, strømper, tøj er udviklet med mange tekniske detaljer. Produkterne har mange ekstra forstærkninger på de mest udsatte steder, på især deres fodtøj.

Hvem har glæde af Endurance produkter?

Alle kan have glæde af disse produkter, men især dig som bevæger dig meget, eller har lange arbejdsdage på dit arbejde.

Endurance fodtøj

Fodtøjet er åndbart, har ekstra forstærkninger ved tæerne. Endurance fodtøj har god pasform og stor komfort. Skoene har en god svangstøtte, de har letvægtssåler. Endurance sko en rigtig god støtte i hæl- og vristområderne. Du vil altid opleve at du kan få dine sko til at sidde godt til på foden.

Dine Endurance sko har snørebånd, så du kan stramme dine sko, så du føler de kommer til at sidde godt på netop din fod. Ydersålerne på skoene er med et rigtigt godt greb.

Endurance = kvalitet og slidstyrke

Disse sko er sporty fodtøj, i en meget høj kvalitet. Skoene er ekstra slidstærke. De har fået ekstra forstærkninger i forfod, i hælen, og ved vristen. Skoene har en rigtig god svangstøtte, og så er de gode til den bredde forfod.

Skal du bruge dine Endurance sko til at dyrke sport i, eller til når du er på arbejde, er dette mærke et rigtigt godt valg. Mange af deres sko modeller har en god udluftning. Du får derved en tilpas temperatur til dine fødder hele dagen. Denne udluftning på dine sko, gør også at de, hvis de bliver lidt fugtige, tørre hurtigere.

Har du spørgsmål, til nogle af vores  produkter, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig, på alle hverdage mellem kl. 8 og kl. 16 på telefon: 60698383 eller på mail: info@sygeplejebutikken.dk

Endurance som slip in sko

Nogle modeller findes som slip in. Disse modeller har samtidig snørebånd, så du kan stramme skoen ekstra til, hvis du har behov for dette. Dette betyder at du får en god pasform hele dagen.

Endurance sko har et bredt udvalg af forskellige typer sko. Der er sporty sko, og der er letvægtssko. Nogle af modeller er også vandtætte, hvis du har et arbejde som foregår i vådrum.

Sygeplejebutikken sælger ikke kun fodtøj fra Endurance men også strømper og undertøj. Du kan se hele vores udvalg fra Endurance her

 

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 20 resultater