Birkenstock sandaler

Birkenstock sandaler er nok de mest kendte, og populærere moderigtige sundhedssandaler indenfor sundhedssektoren, men du kan sagtens bruge Birkenstock i andre erhverv også, eller i din fritid.

Birkenstock sandaler har vi de forskellige styles som Arizona, Gizeh, Florida, Kano og Milano. Hvilken sandal du skal vælge er op til dig og dit behov. Fodsengen Birkenstock sandalerne er samme gode kvalitet uanset hvilken style du vælger. Fodbredden er bred og almindelig.

Birkenstock sandaler

Har du først stiftet bekendtskab med et par Birkenstock, kan det være svært at kaste sin kærlighed på andre mærker. Birkenstock sandaler har længe været manges favoritter, og det kunne skyldes deres anatomiske indvendige fodsåler.

Især disse to modeller, Birkenstock Arizona med de to brede remme, eller modellen Birkenstock Gizeh som har tåsplit. Både Birkenstock Arizona og Birkenstock Gizeh fås i et utal af skønne farver og materialer.

Men også modeller som Birkenstock Sofia og Birkenstock Saragossa med hælrem er populærere. Birkenstock fås nemlig både med og uden tåsplit, men også med og uden hælrem. Men fælles for alle Birkenstock er, at de har den ergonomiske patenterede korksål.

Birkenstock sandaler fås til to forskellige fodbreder, nemlig i modellen Regular som er til almindelig til lidt bredere fødder, og som slim model til de smallere fødder. Samt Birkenstock også laves med to forskellige hårdhedsgrader i fodsengen (der hvor din fod hviler i sandalen), nemlig som almindelig eller blød indersål.

Bred fod eller smal fod – almindelig eller blød indersål?

Birkenstock sandaler laves med forskellige fodsenge. Birkenstock kan fås både med almindelig fodseng, hvor teksten er skrevet med guld, sort eller brun skrift i sålen, disse er lidt hårde, og man skal i de fleste tilfælde bruge en lille uge til at gå dem til.

Men Birkenstock sandaler laves også med en soft fodseng, det er en fodseng hvor der er langt et tyndt skumlag i fodsengen, hvilket gør at de er blødere at gå i, og kræver derfor ingen til vending, der er teksten skrevet med blå skrift. Så det er let at kende forskel på de forskellige fodsenge.

For at dine Birkenstock sandaler skal være rare at have på, skal de sidde 100% på din fod. Selve sålen på dine Birkenstock sandaler er formet som en seng til dine fødder. Hele vejen rund på Birkenstock sandalen er der en kant, for at dine Birkenstock sandaler sidder rigtigt på dine fødder, skal der helst være 2-3 cm luft hele vejen rund, hverken mere eller mindre, dine fødder på ikke træde på kanten.

Om dine Birkenstock er til almindelige/brede fødder eller til den smalle fod, kan du se i bunden af sålen. Der er nemlig et billede/ikon af en fod. Er ikonet fyldt ud, er sandalen til en smal fod. Er ikonet kun et omrids af en fod, er det almindelige/bred bredde.

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
46
47
48
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 6 resultater