Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona sandaler er de mest kendte sandaler fra Birkenstock.

De er sandaler med to brede remme over forfoden og den sælges både til mænd og kvinder. Arizona er finder du hos Sygeplejebutikken i farverne sort og hvid.

Birkenstock Arizona er kendt for sine moderigtige sundhedssandaler, så for dig som er ansat i sundhedssektoren, er den super, da Birkenstock  har en behagelig pasform.

Birkenstock er populære sandaler til kvinder og mænd, og de kommer i størrelserne 36-43 hos Sygeplejebutikken.

Faktisk er der mange, der bruger Birkenstock sandalerne hele året rundt, og de modige tager et par ragsokker på om vinteren.

Birkenstock Arizona sandal – mest populære Birkenstock sandal

Birkenstock er et mærke, som næsten ikke behøver at blive præsenteret. Det er nok mest kendt for mode, komfort og evig troskab. Er du først blevet hooket på Birkenstock, kan det være svært at kaste sin kærlighed på andet.

Særligt modellerne Arizona og Gizeh har været favoritter hos mange, siden Birkenstock lancerede deres sundhedssandaler. Du kan få Birkenstock både som lukket og åbne sandaler – og med og uden split, men fælles for alle er, at de har den ergonomiske korksål.

Birkenstock Arizona sandaler er de mest kendte sandaler fra Birkenstock. Det er sandaler med to brede remme over forfoden og den sælges både til mænd og kvinder.

Birkenstock Arizona ruskind er populære sandaler til kvinder og mænd, de kommer i størrelserne 36-43 hos os. Se om din favorit farve er på tilbud her

Alle Birkenstock ESD-modeller er testes i henhold til specifikationerne i DIN EN 61340 og opfylder kravene i ESD-området fra 1,0 x 105 til 3,5 x 107 ohm.

Godkendte Skridhæmmende såler ifl. EU-norm.

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.

Alle filtre

Filter & sortering

Filtrér på størrelse
35
36
38
39
40
42
43
46
47
48
Filtrér på farve
Pris
Tøjstørrelse
BH størrelse
Fodtype
Køn
Kategorier
Mærker
Tilbud

Viser alle 3 resultater