Nybo Sølvgrå Herre Prowear Poloshirt, Slidstærk, Brystlomme

249,75 kr.287,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 8250281-0082

Nybo Sølvgrå Herre Prowear Poloshirt, Slidstærk, Brystlomme

Her er den slidstærke herre poloshirt fra Nybo Workwear, en perfekt kombination af holdbarhed og klassisk design. Denne sølvgrå Pro Wear Polo shirt er fremstillet med en praktisk brystlomme og er udstyret med nakke- og skulderbånd samt et nakkespejl for ekstra komfort. Takket være den unikke forkrympningsproces, som poloen har gennemgået ved meget høje temperaturer både før og efter indfarvning, opnår du en poloshirt med en exceptionel stabilitet og lang levetid.

Pro Wear kollektionen er ideel for industrielle vaskerier, der kræver tøj med lav krympeprocent og høj farveægthed. Denne kollektion inkluderer et bredt udvalg af T-shirts, Poloer og Sweatshirts, som tåler industrielt vask og tørretumbling.

Vælg mellem mange flotte farver som hvid, navy, lyseblå, blå melange, kongeblå, azur, koksgrå, grå melange, grøn, lime, rød, bordeaux, lilla, gul, orange og sort, så du nemt kan finde lige den farve, der passer dig bedst. Materialet består af en holdbar blanding af 50/50% polyester og bomuld og vejer mellem 210-220 g/m², hvilket sikrer både komfort og robusthed.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.