Nybo Lilla Herre Prowear Poloshirt, Ekstra Slidstærk, Brystlomme

249,75 kr.287,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 8250281-0066

Nybo Lilla Herre Prowear Poloshirt, Ekstra Slidstærk, Brystlomme

Nybo Workwear A/S præsenterer en imponerende, ekstra slidstærk poloshirt i en flot lilla nuance. Poloen, som er en del af Pro Wear-kollektionen, kombinerer holdbarhed og klassisk design med en praktisk brystlomme, nakkespejl samt nakke- og skulderbånd. Beklædningsstykket er designet til at modstå daglig brug og har gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer både før og efter farvning. Resultatet er en polo med fremragende stabilitet og en forlænget levetid.

Den populære Pro Wear-kollektion tilbyder industrielle vaskerier en alsidig samling af T-shirts, poloer og sweatshirts, der tåler både vask og tørring under industrielle forhold. Kollektionen er kendt for sin lave krympeprocent og høje farveægthed, der holder tekstilerne flotte og farverige gennem mange vaske.

Ud over den lilla version af denne poloshirt, kan du vælge mellem et bredt udvalg af farver, herunder hvid, navy, lyseblå, blå melange, kongeblå, azur, koksgrå, grå melange, grøn, lime, rød, bordeaux, gul, orange, sort og sølvgrå. Poloshirten er fremstillet i en blanding af 50% polyester og 50% bomuld, med en vægt på 210-220 g/m², hvilket gør den både komfortabel og slidstærk.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Bemærk, der er en merpris på 15% for størrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.