Nybo Grøn Herre Prowear Polo med Brystlomme, Ekstra Slidstærk

249,75 kr.287,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 8250281-0050

Nybo Grøn Herre Prowear Polo med Brystlomme, Ekstra Slidstærk

Nybo Workwear A/S præsenterer en robust og klassisk Nybo Grøn Herre Prowear Polo med Brystlomme, designet til at modstå slid gennem daglig brug. Denne ekstra slidstærke poloshirt har en traditionel pasform med praktisk brystlomme, samt nakke- og skulderbånd og nakkespejl, hvilket gør den yderst komfortabel. For at sikre ekstra stabilitet og forlænge levetiden har poloen gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer både før og efter indfarvning.

Som en del af vores Prowear kollektion er denne polo ideel for industrielle vaskerier, der søger holdbare T-shirts, poloer og sweatshirts, som både kan vaskes og tørres industrielt. Med lav krympeprocent og høj farveægthed, sikrer denne kollektion langvarig kvalitet og pålidelighed.

Poloen fås ikke kun i grøn, men også i et bredt udvalg af farver som hvid, navy, lyseblå, blå melange, kongeblå, azur, koksgrå, grå melange, lime, rød, bordeaux, lilla, gul, orange, sort og sølvgrå. Lavet af en 50/50% blanding af polyester og bomuld med en vægt på 210-220 g/m², leverer denne polo både komfort og holdbarhed.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Der er en merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.