Nybo Blå Melange Herre Prowear Polo Shirt, Slidstærk, Brystlomme

249,75 kr.287,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 8250281-0017

Nybo Blå Melange Herre Prowear Polo Shirt, Slidstærk, Brystlomme

Nybo Workwear A/S præsenterer den slidstærke Nybo Blå Melange Herre Prowear Polo Shirt, som kombinerer klassisk design med praktiske detaljer som en brystlomme. Denne poloshirt har både nakke- og skulderbånd samt et nakkespejl for ekstra komfort. Forkrympningsprocessen ved meget høje temperaturer før og efter indfarvning sikrer ekstra stabilitet og lang levetid, så du kan bruge poloen om og om igen uden at miste formen.

Escollectionen, som denne polo er en del af, er ideel til industrielle vaskerier med dens lave krympeprocent og høje farveægthed. Kollektionen tilbyder et bredt udvalg af T-shirts, poloer og sweatshirts, der kan vaskes og tørres industrielt.

Denne poloshirt fås i en række flotte farver: foruden blå melange kan du vælge mellem hvid, navy, lyseblå, kongeblå, azur, koksgrå, grå melange, grøn, lime, rød, bordeaux, lilla, gul, orange, sort og sølvgrå. Produktet er lavet af en holdbar blanding af 50% polyester og 50% bomuld med en vægt på 210-220 g/m², som sikrer komfort og funktionalitet dagen lang.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Bemærk, at der er en merpris på 15% for størrelser 2XL og derover.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.