Nybo Lyseblå Herre Basic Poloshirt, Kortærmet, Slidstærk, Ribdetaljer, Brystlomme

179,75 kr.206,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 8250121-0013

Nybo Lyseblå Herre Basic Poloshirt, Kortærmet, Slidstærk, Ribdetaljer, Brystlomme

Oplev komfort og holdbarhed med Nybo Lyseblå Herre Basic Poloshirt, en stilfuld og funktionel polo t-shirt fra Nybo Workwear A/S. Denne poloshirt, der er fremstillet i slidstærk pique-kvalitet, er designet til at modstå daglig brug samtidig med, at den bevarer sin stilfulde fremtoning. Den klassiske model er udstyret med ribdetaljer på kraven og ærmerne samt en praktisk brystlomme, hvilket gør den både æstetisk tiltalende og funktionel.

Basic-kollektionen er en del af vores standardserie, der inkluderer et bredt udvalg af T-shirts, polos og sweatshirts. Den er ideel for kunder, der ønsker en god pasform og et stort udvalg, uden behovet for industriel vask og tørring. Uanset om du går efter en klassisk lyseblå nuance eller en af de mange andre tilgængelige farver som hvid, navy, kongeblå, koksgrå, grå melange, grøn, rød, gul eller sort, så tilbyder dette produkt noget for enhver smag.

Poloshirten er lavet af en blanding af 50% polyester og 50% bomuld, med en vægt på 180 g/m², hvilket sikrer både komfort og holdbarhed i en perfekt balance.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Der er en merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.