Nybo Sort Herre Prowear T-Shirt, Kortærmet, Ekstra Slidstærk

99,75 kr.114,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 8150211-0072

Nybo Sort Herre Prowear T-Shirt, Kortærmet, Ekstra Slidstærk

Denne ekstra slidstærke herre T-shirt fra Nybo Workwear er designet til at møde hverdagens udfordringer, og er perfekt til krævende arbejdsforhold. Med et 1/4-ærme design og 4-lags halsrib sikrer den høj komfort og holdbarhed. T-shirten er udstyret med sidesøm, nakke- og skulderbånd samt nakkespejl, hvilket giver ekstra stabilitet. Den unikke forkrympningsprocess ved høje temperaturer betyder, at T-shirten bevarer sin form og kvalitet vask efter vask.

Prowear-kollektionen er en fremragende valg for industrielle vaskerier med sit udvalg af T-shirts, Poloer og Sweatshirts, som kan tåle intensiv vask og tørring. Produkterne i denne kollektion er kendt for deres lave krympeprocent og høje farveægthed, hvilket sikrer lang levetid og vedvarende farvekvalitet.

Denne T-shirt fås i en række flotte farver udover sort, heriblandt hvid, navy, lyseblå, blå melange, kongeblå, azur, koksgrå, grå melange, flaskegrøn, lime, rød, bordeaux, lilla, gul, orange og sølvgrå. Materialesammensætningen af 40/60% polyester/bomuld og en vægt på 210-220 g/m² bidrager til produktets robusthed og brugervenlighed.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Bemærk, at der er en merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.