Nybo Gul Herre Prowear T-shirt, Kortærmet, Slidstærk

99,75 kr.114,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 8150211-0070

Nybo Gul Herre Prowear T-shirt, Kortærmet, Slidstærk

Nybo Workwear A/S bringer en fremragende kombination mellem funktionalitet og stil med deres Nybo Gul Herre Prowear T-shirt i kortærmet design. Denne ekstra slidstærke T-shirt er udstyret med en robust 4-lags halsrib og præcise detaljeløsninger som sidesøm, nakke- og skulderbånd samt nakkespejl, der sikrer både holdbarhed og komfort. T-shirten har gennemgået en særlig forkrympningsproces ved høje temperaturer, som garanterer stabilitet og forlænger levetiden.

Prowear-kollektionen, der også inkluderer T-shirts, Poloer og Sweatshirts, er udviklet specielt til industrielle vaskerier, hvor produkterne kan klare både vask og tørring industrielt uden væsentlig krympning og med høj farveægthed.

For at matche forskellige arbejdsuniformer og stilarter, kan denne solide T-shirt fås i en bred vifte af farver, herunder hvid, navy, lyseblå, blå melange, kongeblå, azur, koksgrå, grå melange, flaskegrøn, lime, rød, bordeaux, lilla, orange, sort og sølvgrå. Materialet består af en holdbar blanding af 40% polyester og 60% bomuld med en vægt på 210-220 g/m², perfekt til arbejdsbrug. Tilgængelige størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Der er merpris på 15% for størrelser fra 2XL og opefter.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.