Nybo Flaskegrøn Herre Prowear T-shirt, Kortærmet, Ekstra Slidstærk

99,75 kr.114,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 8150211-0056

Nybo Flaskegrøn Herre Prowear T-shirt, Kortærmet, Ekstra Slidstærk

Denne herre T-shirt fra Nybo Workwear A/S, Nybo Flaskegrøn Herre Prowear T-shirt, Kortærmet, Ekstra Slidstærk, er en ideel beklædningsgenstand til både erhvervsbrug og fritid. Denne Pro Wear T-shirt, som har 1/4 ærmer, er designet til at være ekstra holdbar med 4-lags halsrib, sidesøm, nakke- og skulderbånd samt nakkespejl. Den er også gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer, hvilket sikrer ekstra stabilitet og lang levetid.

Med en blanding af 40% polyester og 60% bomuld og en vægt på 210-220 g/m², tilbyder denne T-shirt den perfekte kombination af komfort og funktionalitet. Den flaskegrønne farve fremhæver T-shirten, men den fås også i et bredt udvalg af andre farver, herunder hvid, navy, lyseblå, blå melange, kongeblå, azur, koksgrå, grå melange, lime, rød, bordeaux, lilla, gul, orange, sort og sølvgrå, hvilket gør det nemt at finde præcis den nuance, der passer til din stil eller dit behov.

Prowear-kollektionen er perfekt til industrielle vaskerier, der kræver tøj, som nemt kan vaskes og tørres industrielt uden at miste form eller farve. Tøj i denne kollektion har en lav krympeprocent og en høj farveægthed, hvilket gør dem ideelle til hyppig brug.

Tilgængelige størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. For størrelser 2XL og op tillægges en merpris på 15%.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.