Nybo Orange Herre Basic T-Shirt, Klassisk Model, Slidstærk

79,75 kr.91,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 8150101-0071

Nybo Orange Herre Basic T-Shirt, Klassisk Model, Slidstærk

Denne T-shirt fra Nybo Workwear A/S er en klassisk model, der udmærker sig ved sin slidstærke kvalitet og komfort. Designet med en fire-lags ribkant i halsen samt nakke- og skulderbånd, sikrer denne T-shirt en optimal pasform og facon, selv efter adskillige vaske. Denne model er en af markedets bedste og vores mest solgte T-shirt, hvilket vidner om dens høje kvalitet og popularitet.

Basic er kollektionen for dig, der ønsker et alsidigt udvalg af T-shirts, polos og sweatshirts med god pasform. Denne serie er ideel, hvis du ikke har behov for industriel vask og tørring, men stadig ønsker beklædning med høj holdbarhed og komfort.

Udover den iøjnefaldende orange farve, fås denne T-shirt i et bredt udvalg af farver, der inkluderer hvid, navy, lyseblå, kongeblå, turkis, indigo, sand, mokka, kit, koksgrå, snow melange, grafit melange, grå melange, grøn, æblegrøn, lime, oliven, rød, pink, bordeaux, lilla, gul og sort. Den er fremstillet af 100% bomuld med en vægt på 175 g/m², hvilket garanterer en blød og åndbar oplevelse.

Tilgængelige størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, at der er en merpris på 15% for størrelser fra 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.