Nybo Æblegrøn Herre Basic T-shirt, Klassisk Model, Slidstærk, Komfort

79,75 kr.91,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 8150101-0055

Nybo Æblegrøn Herre Basic T-shirt, Klassisk Model, Slidstærk, Komfort

Nybo Workwear A/S præsenterer en æblegrøn herre basic T-shirt, der kombinerer klassisk stil med slidstærk komfort. Denne T-shirt er fremstillet i et robust design med fire-lags ribkant i halsen, samt nakke- og skulderbånd, hvilket sikrer, at den holder sin form selv efter mange vaske. Det er en af markedets bedste og vores mest populære T-shirt, takket være dens fantastiske holdbarhed og komfort.

Basic er vores standardserie, som inkluderer et bredt udvalg af T-shirts, polos og sweatshirts. Serien er perfekt til kunder, der ønsker stor variation og god pasform, men ikke har behov for tøj, der tåler industriel vask og tørring.

Denne T-shirt er lavet af 100% bomuld med en vægt på 175 g/m², hvilket giver en behagelig og åndbar oplevelse. Ud over æblegrøn fås T-shirten også i farverne hvid, navy, lyseblå, kongeblå, turkis, indigo, sand, mokka, kit, koksgrå, snow melange, grafit melange, grå melange, grøn, lime, oliven, rød, pink, bordeaux, lilla, gul, orange og sort.

Tilgængelige størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk venligst, at der er en merpris på 15% for størrelserne 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.