Nybo Indigo Herre Basic T-Shirt, Holder Faconen, Klassisk Model

79,75 kr.91,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 8150101-0024

Nybo Indigo Herre Basic T-Shirt, Holder Faconen, Klassisk Model

Nybo Indigo Herre Basic T-Shirt fra Nybo Workwear A/S er en klassisk T-shirt, der bevarer sin form selv efter gentagne vaske. Denne T-shirt har en fire-lags ribkant ved halsen samt nakke- og skulderbånd, hvilket gør den til et holdbart og komfortabelt valg. Med sin tidløse facon er denne T-shirt en af markedets bedste og en af vores mest solgte produkter.

Basic-kollektionen byder på et bredt sortiment af T-shirts, polos og sweatshirts, perfekt for kunder der ønsker godt udvalg og god pasform. Ideel til dem, der ikke har brug for industriel vask og tørring.

Denne T-shirt er fremstillet af 100% bomuld på 175 g/m², hvilket sikrer en behagelig oplevelse hele dagen. Ud over indigo er den tilgængelig i et væld af farver, herunder hvid, navy, lyseblå, kongeblå, turkis, sand, mokka, kit, koksgrå, snow melange, grafit melange, grå melange, grøn, æblegrøn, lime, oliven, rød, pink, bordeaux, lilla, gul, orange og sort, hvilket gør det let at finde den perfekte T-shirt til enhver smag og anledning.

Tilgængelige størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Vær opmærksom på, at der er en merpris på 15% for størrelser fra 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.