Nybo Gul Dame Prowear Poloshirt, Slidstærk, Forkrympet

249,75 kr.287,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 7250091-0070

Nybo Gul Dame Prowear Poloshirt, Slidstærk, Forkrympet

Pro Wear dame polo er en yderst slidstærk poloshirt, der er perfekt til både arbejde og fritid. Denne poloshirt har et klassisk design, komplet med en praktisk brystlomme og detaljer som nakke- og skulderbånd samt nakkespejl for bedre komfort. Produktet har gennemgået en omfattende forkrympningsproces ved ekstremt høje temperaturer både før og efter indfarvning, hvilket sikrer ekstra stabilitet og lang levetid. Fremstillet af en 50/50 blanding af polyester og bomuld med en vægt på 210-220 g/m², tilbyder denne poloshirt en fremragende balance mellem komfort og holdbarhed.

Industrielle vaskerier har med Prowear kollektionen en suveræn samling af T-shirts, Poloer og Sweatshirts, der kan vaskes og tørres industrielt. Med lav krympeprocent og stor farveægthed er disse produkter ideelle til hyppig og hårdhændet brug.

Denne slidstærke poloshirt er tilgængelig i et bredt udvalg af farver, som inkluderer gul, hvid, navy, lyseblå, blå melange, kongeblå, azur, koksgrå, grå melange, grøn, lime, rød, bordeaux, lilla, orange, sort og sølvgrå.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. (Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.)

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.