Nybo Rød Dame Prowear Polo, Ekstra Slidstærk, Lang Lev

249,75 kr.287,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 7250091-0060

Nybo Rød Dame Prowear Polo, Ekstra Slidstærk, Lang Lev

Denne ekstra slidstærke poloshirt fra Nybo Workwear A/S er din pålidelige makker både på arbejdet og i fritiden. Poloen er designet i en klassisk model med praktisk brystlomme, og den er udstyret med nakke- og skulderbånd samt nakkespejl for ekstra komfort. For at sikre maksimal stabilitet og lang levetid har poloen undergået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer både før og efter indfarvningen. Poloshirten er fremstillet af en blanding af 50% polyester og 50% bomuld, hvilket giver en vægt på 210-220 g/m². Denne holdbare poloshirt er tilgængelig i en dyb rød farve, men findes også i et bredt udvalg af farver som hvid, navy, lyseblå, blå melange, kongeblå, azur, koksgrå, grå melange, grøn, lime, bordeaux, lilla, gul, orange, sort og sølvgrå.

Industrielle vaskerier kan med fordel vælge produkter fra Prowear-kollektionen, som inkluderer T-shirts, poloer og sweatshirts, der tåler industriel vask og tørring. Produkterne fra denne kollektion er kendt for deres lave krympeprocent og høje farveægthed, hvilket garanterer langvarig brug og vedvarende flotte farver.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Bemærk, at der er en merpris på 15% for størrelser 2XL og opefter.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.