Nybo Koksgrå Dame Prowear Polo, Ekstra Slidstærk

249,75 kr.287,25 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 7250091-0045

Nybo Koksgrå Dame Prowear Polo, Ekstra Slidstærk

Nybo Koksgrå Dame Prowear Polo er den perfekte overdel til kvinder, der har brug for ekstra slidstærkt arbejdstøj. Denne poloshirt har en klassisk stil med en praktisk brystlomme, og er udstyret med både nakke- og skulderbånd samt nakkespejl for yderligere komfort og holdbarhed. Poloen er kendetegnet ved sin forkrympningsproces, som udføres ved meget høje temperaturer både før og efter indfarvning, hvilket sikrer ekstra stabilitet og en forlænget levetid. Materialet er en holdbar kombination af 50% polyester og 50% bomuld med en vægt på mellem 210 og 220 g/m².

Industrielle vaskerier vil finde Prowear kollektionen ideel, da den består af T-shirts, Poloer og Sweatshirts, som alle kan vaskes og tørres industrielt. Prowear garanterer en lav krympeprocent og høj farveægthed, hvilket er vigtigt for holdbarheden af arbejdstøjet.

Denne slidstærke polo fås i et bredt udvalg af farver, herunder hvid, navy, lyseblå, blå melange, kongeblå, azur, grå melange, grøn, lime, rød, bordeaux, lilla, gul, orange, sort og sølvgrå, så du kan finde den perfekte match til din stil eller virksomheds profil.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.