Nybo Rød Dame Prowear T-Shirt, Slidstærk, Formstabil

99,75 kr.114,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 7250081-0060

Nybo Rød Dame Prowear T-Shirt, Slidstærk, Formstabil

Pro Wear dame T-shirt fra Nybo Workwear A/S er den ultimative T-shirt for kvinder, der kræver ekstra slidstyrke og formstabilitet. Designet med en let figursyet pasform, rund hals og praktiske sideslidser, fremhæver denne T-shirt din figur på en elegant måde. En forkrympning ved meget høj temperatur sikrer uovertruffen farveægthed og formstabilitet, selv efter mange vaske.

Prowear kollektionen er udviklet specielt til industrielle vaskerier og indeholder en række holdbare og behagelige T-shirts, poloer og sweatshirts. Hvert produkt i kollektionen er designet til at kunne modstå industrielle vaskeprocesser med minimal krympning og vedvarende farveintensitet. Vælg mellem en række farver såsom hvid, navy, lyseblå, blå melange, azur, grå melange, lime, lilla og sort, så du kan finde den perfekte farve til enhver anledning.

Den robuste blanding af 40% polyester og 60% bomuld med en vægt på 210-220 g/m² giver en usædvanlig holdbarhed, uanset hvilken farve du vælger.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Bemærk, at der tillægges 15% for størrelser 2XL og derover.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.