Nybo Blå Melange Dame Prowear T-Shirt, Ekstra Slidstærk, Figursyet, Formstabil

99,75 kr.114,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 7250081-0017

Nybo Blå Melange Dame Prowear T-Shirt, Ekstra Slidstærk, Figursyet, Formstabil

Nybo Workwear A/S har skabt en slidstærk dame T-shirt, som er både flot og funktionel. Denne Pro Wear dame T-shirt er perfekt formstabil, da den er forkrympet ved meget høj temperatur. Designet er let figursyet med en behagelig rund hals og sideslidser, hvilket giver den et feminint og moderne touch. Lavet af en 40/60% polyester/bomuld-blanding med en vægt på 210-220 g/m², er denne T-shirt både komfortabel og holdbar. Farvemuligheder inkluderer blå melange, hvid, navy, lyseblå, azur, grå melange, lime, rød, lilla og sort, så du kan vælge den perfekte nuance til enhver lejlighed.

Industrielle vaskerier har med denne kollektion en ideel række af T-shirts, Poloer og Sweatshirts, der kan håndtere industriel vask og tørring. Produkterne i Prowear-kollektionen skiller sig ud med deres lave krympeprocent og imponerende farveægthed, hvilket sikrer en lang levetid og vedvarende farve, selv efter mange ganges anvendelse og vask.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Bemærk, at der er en merpris på 15% for størrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.