Nybo Lyseblå Dame Pro Wear T-Shirt, Slidstærk, Figursyet

99,75 kr.114,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 7250081-0013

Nybo Lyseblå Dame Pro Wear T-Shirt, Slidstærk, Figursyet

Denne slidstærke T-shirt til damer fra Nybo Workwear A/S er den perfekte kombination af holdbarhed og stil. Den lyseblå T-shirt er let figursyet med en rund hals og sideslidser, hvilket sikrer en behagelig pasform og et moderne look. Den er forkrympet ved meget høj temperatur, hvilket gør den yderst formstabil og farveægte, så den holder sin oprindelige form og farve selv efter mange vaske. Materialet er en slidstærk blanding af 40% polyester og 60% bomuld, med en vægt på 210-220 g/m², der giver en solid og komfortabel følelse.

Kollektionen hedder Prowear, og den omfatter T-shirts, Poloer og Sweatshirts, der er ideelle til industrielle vaskerier, da de er designet til at modstå gentagne vaske- og tørreprocesser med minimal krympning og høj farveægthed. Ud over den lyseblå farve er denne T-shirt også tilgængelig i en bred vifte af farver som hvid, navy, blå melange, azur, grå melange, lime, rød, lilla og sort.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Der er en merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.