Nybo Rød Dame Shirts & Outdoort Microfleece Cardigan, Antipilling, Elastik

399,75 kr.459,75 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 7130211-0060

Nybo Rød Dame Shirts & Outdoort Microfleece Cardigan, Antipilling, Elastik

Denne dame microfleece cardigan fra Nybo Workwear A/S er det perfekte valg for dig, der søger en praktisk og blød jakke, særligt egnet til industrivask. Fremstillet af tætstrikkede polyesterfibre af høj kvalitet, er den behandlet med antipilling på både for- og bagsiden, hvilket sikrer, at den holder sig pæn længere. Designet er let figursyet, hvilket giver en smigrende pasform, mens ekstra Twill-forstærkning på skuldrene samt elastik i bunden tilføjer holdbarhed og komfort. Cardiganen er udstyret med kvalitets YKK-lynlåse i både front og sidelommer, og den tåler vask ved 60 grader, hvilket gør den både praktisk og nem at vedligeholde.

Denne microfleece cardigan er en del af vores populære serie. Serien tilgodeser de vidt forskellige behov hos vores kunder, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag og branche. Du kan finde et stort udvalg af t-shirts og andre overdele, der matcher denne cardigan perfekt.

Cardiganen fås i flere flotte farver, så du kan finde den, der passer bedst til din stil. Vælg mellem rød, hvid, navy, lyseblå, grå og sort.

Tilgængelige størrelser: S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Bemærk, at der pålægges en merpris på 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.